Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg skrev låta i sinne

Mira Craig var i skikkelig dårlig humør da hun skrev årets Melodi Grand Prix-låt.

Grand Hotel (SIDE2): - Jeg var rett og slett sur og sint da jeg skrev låta, jeg satt og furtet i senga mi med en kladdeblokk da sangen ble til, avslører en lattermild Mira Craig.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Den populære og eksotiske R&B-artisten har overlatt både låta og mikrofonen til Norges Grand Prix-håp, Maria Haukaas Storeng, og avslører at det slett ikke ligger langvarig eller nitid arbeid bak hitlåta «Hold On Be Strong».

Skrevet på rekordtid
- Det tok meg bare 20 minutter å skrive den! Jeg hadde den liksom i meg, tankene og følelsene ble omsatt i ord på en skolekladdeblokk, forteller hun.

Mandag lanserte Maria Haukaas Storeng sitt andre album, som bærer samme navn som GP-låta. Kjendisene pakket seg sammen i toppetasjen til Grand Hotel i Oslo for å høre smakebiter fra albumet og sende jentene avgårde til Beograd.

Les også:

- Side2 anmeldeler Marias album til terningkast tre
- Per Sundnes sjokkerte kjendisene med vekt-spøk
- Guri Schanke ønsket lykke til - se bildene fra kjendisfesten!

Kjendisene på Grand skrøt Maria og Mira opp i skyene, og la blant annet vekt på at det norske bidraget er en «gla'låt».

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Maria gløder
- Selv om jeg altså var i skikkelig dårlig humør da den ble skrevet, er tanken bak låta er at jeg vil oppmuntre lytterne. Teksten går ut på at det alltid er noen som bryr seg om deg.

- Dessuten fremfører Maria den med en sterk glød og energi og gir låta masse positivitet, sier Mira.

Se bildene fra Marias album-lansering nederst i artikkelen

I løpet av de kommende dagene setter hele det norske GP-apparatet seg på flyet østover for å forberede semifinalen 20. mai. I fjor endte det i fiasko for Team Guri Schancke & co. Norge røyk, bokstavelig talt, på rumpa ut allerede i semifinalen.

Maria Haukaas Storeng kjenner presset, men vil helst ikke snakke om nervene. Aller minst liker hun å tenke på hvor mange millioner europeere som skal se hennes opptreden.

- Du trenger virkelig ikke minne meg på det! sier hun og ler nervøst.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Adresse Beograd
Mira Craig tar det hele med stor ro.

- Jeg får jo stå bak scenen for en gangs skyld. Og jeg elsker det! Jeg kan bare slappe av, mens hun må svette i flomlyset foran kameraene, fleiper venninnen.

Men skynder seg å legge til:

- Maria har rutine på dette. Hun er en super artist, og det er langt fra første gang hun står på en scene, hun er jo nærmest oppvokst som artist. Dette blir bare superkult, smiler hun.

20. mai er det virkelig alvorl for det kvinnelige superteamet. Da er det semifinale i Beograd, og Marias stemme må bære Miras låt fram til en plass i den internasjonale finalen 24. mai.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Ny grillpakke: - Den beste barbecuesausen vi har smakt