(SIDE2): Mariah Careys 11 år yngre ektemann har gått ut og forsvart sin kone etter anklager om Eminem-beef fra ymse hold.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Eks-kjærester?
Mange har implisert at hennes siste singel «Obsessed» er et dårlig skjult spark i siden mot Eminem, som hun nekter for å ha hatt et forhold til.

«Why are you so obsessed with me/ Boy I wanna know/ Lying that you're sexing me/ When everybody knows/ It's clear that you're upset with me», synger hun i refrenget.

Tidligere har klodens mest populære rapper hevdet at han datet Carey i seks måneder, og han har også advart Mariahs nåværende mann i låta «Bagpipes from Baghdad».

«Nick Cannon better back the fuck up/I'm not playing/I want her back, you punk», rapper han.

- Hun er ingen beefer
Cannon selv virker derimot sikker i sin sak. Divaen Carey skal ifølge ham ikke være typen til slike feider, melder Splash News.

- Helt ærlig. Jeg tror ikke det. Min kone har ikke beefs med folk. Hun er Mariah Carey. Hun er ingen beefer, hun er vegetarianer, sier han Bob Saget anno «Full House»-tørt.

Da han uttalte seg om Eminems låt tidligere i sommer hadde derimot Cannon-pipa en litt annen lyd.

- Dette er en helt middelmådig Eminem-låt, som høres ut som at den ble skrevet i 2001. Jeg trodde først det var en gammel låt han hadde gravd fram fra den tiden han fantaserte om at han hadde en flørt med Mariah. Men så hørte jeg plutselig navnet mitt i et vers. Dette er for dårlig, skrev Mariahs ektemann i bloggen sin.

Inspirert av «Mean Girls»?
Nå røper istedet Cannon hva låtas egentlig inspirasjonskilde er. Filmen «Mean Girls»...

- Hun lagde låta fordi hun er en stor fan av «Mean Girls» og det er en replikk i den filmen hvor en av jentene sier «hvorfor er du så besatt av meg?», forklarer 28-åringen.

Vel, vi vet ikke helt hva vi skal tro om dette. La oss si at juryen fortsatt er i tenkeboksen...