(SIDE2): - I videoen spiller jeg IKKE en spesifikk person, skriver skriver Mariah Carey på Twitter i forbindelse med klippet til singelen «Obsessed». En låt hun allerede kaller en av sine personlige favoritter så langt.

Selv om Mimi har på seg skjegg, ser hun fortsatt femi ut, og det eneste som minner om Eminem er de baggy klærne.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Henger ut stalker
Den fanatiske Mariah-tilhengeren som forfølger henne, som hun altså spiller selv, kaller sangeren for JoJo, og det skal vise seg at karmaen ikke er barmhjertig mot den som plager den barmfagre stjernen.

Den berømte, franske fotografen Patrick Demarchelier stiller som seg selv, noe hun ifølge 730.no er veldig stolt av, blant annet fordi han ofte refereres til i hennes favorittfilm, «The Devil Wears Prada».

Det er likevel klart at det hele er rettet mot Eminem (noe Em og Mimis musikkseselskap Universal kanskje synes er gunstig), ettersom både divaen og ektemannen Nick Cannon får gjennomgå på rapperens nye plate.

Premiere: Se Mariah Careys nye, komiske video

Eminem svarer
Eminems Dr. Dre-produserte «Bagpipes from Baghdad» er ikke spesielt hyggelig mot 39-åringen med de mange pushup-BH-ene:

- I ain't playin no fuckin' more / Nick Cannon you prick I wish you luck with the fuckin' whore

Når Mariah i kveld har TV-premiere på sin video, er det på «America's Got Talent» på NBC, hvor Cannon er programleder. På låten synger kona hans blant annet:

- Why are you so obsessed with me / boy, I wanna know / lying that you're sexing me when everybody knows / it’s clear that you're upset with me / you're delusional / boy, you’re losing your mind

Marshall Mathers' nye album «Relapse» handler om hans narkoproblemer, spesielt pillemisbruk, noe Mariah også kommer inn på:

- It must be the weed, it must be the E / 'cause you be poppin', you get it poppin'

- Jeg spiser ikke godteri
Da en paparazzi i London spurte Carey hva hun synes om Eminem, svarte hun «jeg spiser ikke godteri». (M&M)

Videoen til den Auto-Tune-assisterte låten er regissert av Brett Ratner, som først hadde fått med SNL-sjefen Andy Samberg i rollen som forfølgeren. Skuespilleren skal angivelig så ha sagt nei for å ikke legge seg ut med Slim Shady.

Mariah har hatt 18 førsteplasser på Billboard Hot 100 (hun slo Elvis' tidligere rekord på 17), og slipper etter planen sitt nye album «Memoirs of an Imperfect Angel» i salg 24. august i Norge og dagen etter i USA.

På den offisielle remixen til «Obsessed» tøffer den yppige New York-Barbien seg med den notoriske Atlanta-rapperen Gucci Mane, som kaller Eminem for en nerd. Denne versjonen skal også få en video.

Fun fact: Regissøren Brett var bestevenn med Michael Jackson. Her er en snutt han filmet i bilen mens MJ digger R. Kelly (!)