(SIDE2): Under en konsert i Australia denne uken, måte Mariah Carey ro seg unna tekniske problemer. Og det gjorde hun på ganske så gøyal måte.

Hun kunne ikke høre seg selv synge, og etter å ha gitt noen beskjeder til teknikerne, brukte hun de neste tre minuttene på å finne på tekst til låta:

- Dette er kanskje ikke den beste teksten jeg har skrevet, men hva skal man gjøre? Jeg har på meg en kjole som er litt for liten og litt for stor, og skoene mine og skoene mine, skoene mine ...

Nme.com skriver at det tidligere på kvelden hadde det vært flere opptredener, og hun selv startet med låta «Can't Take That Away». Da de tekniske problemene startet, kunne publikum høre henne si til teknikerne:

- Det er liksom 200 av dere, kan en av dere fikse denne øregreia? Jeg håper ikke jeg ber om månen og stjernene ... Det er mye problemer med lyden nå. jeg vet ikke om det er meg eller dere, eller noe i lufta, men kan vi fikse det?

Carey tok også flere pauser mellom låtene, og skal ha hatt problemer med å holde sine ellers velkjente lange og høye toner.

Senere på kvelden annonserte hun noen spesielle gjester, og ektemann Nick Cannon og tvillingene deres Moroccan og Monroe entret scenen.

For tiden er Mariah også aktuell som ny dommer i American Idol, som starter 16. januar. For det sitter sangfuglen igjen med den pene summen av 18 millioner dollar.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

HTML EMBED