(SIDE2): Sangstjernen nyter late feriedager sammen med familien.

Feirer jul i bikini

Mariah Carey har denne julen tatt med seg ektemannen Nick Cannon og deres to barn, Moroccan og Monroe, til Aspen.

Den amerikanske byen ligger ved fjellkjeden Rocky Mountains og er et populært sted for skisport.

Men det er ikke bare alpint og langrenn som er populære aktiviter i Aspen, her er det også tydeligvis en tradisjon og lufte hunden din ute i snøen kun ikledd bikini.

«Det er bare en tradisjon, #aspen», skriver nemlig Mariah Carey som forklaring til et bilde hun postet på Instagram. Bildet viser 43-åringen som står ute i snøen i en rød bikini mens hun er ute med hunden.

Selv om det kan se kjølig ut, så er det i alle fall ingen tvil om at den flotte sangstjernen holder seg godt og tobarnsmoren har all grunn til å være stolt av sin flotte figur.

Senere postet artisten nok et bikinibilde der hun står foran juletreet klar til å komme seg opp i badestampen.

Mariah Carey har tidligere snakket ut om graviditetskilo og vektnedgang etter fødselen. Etter graviditeten begynte hun med slankeprogrammet og totalt har tvillingmammaen gått ned 32 kilo siden hun fødte sine to barn.

Handler om barna

I et intervju med Access Hollywood tidligere i år forklarte sangfuglen at julehøytiden handler om å ha det gøy sammen med familien, skriver Daily Mail.

«Hvert år forsøker vi å gjøre morsomme og hyggelige ting for hverandre. I år vil jeg at det handler om barna våre siden dette er første gangen de kanskje forstår hva julen dreier seg om», mener Mariah Carey.