(SIDE2): Hun har muligens ikke helt samme status som påhøyden av karriere på 90-tallet, men Mariah Carey vet å gjøre seg bemerket – også ved å gjenbruke sine tidligere hitlåter.

LES også: Mariah Careys rumpehilsen til Sverige går verden rundt

For 17 år siden gjorde hun låta «Heartbreaker», for øvrig et samarbeid med Jay-Z, der hun i en scene slåss mot seg selv. Nærmere bestem mot karakteren Bianca. Og i helgen la Mariah ut bilder av seg selv på Instagram – kledd ut som Bianca.

- Mine damer og herrer ... Bianca er tilbake.

I musikkvideoen til «Heartbreaker» slåss de to kvinnene på et kino-toalett. Mariahs kjæreste i videoen er nemlig utro, og hennes venninner overtaler henne til å ta affære. Det resulterte i en av musikkvideohistoriens mest kjente toalett/slåsscener – som det selvsagt var Mariah som gikk seirende ut av. Hva som skjedde med Bianca ble derimot aldri avslørt – og hvorfor Mariah har hentet henne frem igjen nå, vites ikke. Fansen håper derimot at det betyr at en ny musikkvideo er på vei.

LES også: Slik gikk det da Mariah Carey tok med barna på hedersutdeling

46-åringen skal i sommer gifte seg med milliardæren James Packer, som vil bli hennes tredje ekteskap. Hun har gitt ut 14 studioalbum, hvorav det siste kom i 2014.

LES mer: Mariah Carey forlovet med Australias fjerde rikeste mann