(SIDE2): Mariann Thomassen er ifølge Side2-leserne Norges best kledte kvinne.

Se hvem som var nominert: Hvem er årets best kledte?

Nærmere 1000 stemmer ble registrert og av disse var det 33 prosent som stemte på Thomassen. Man kan dermed trygt konkludere med at seieren var overlegen, for det var hele 20 prosent flere stemmer enn kåringens andreplass, Camilla Abry.

Fargerik sangfugl
Thomassen har lenge fått oppmerksomhet for sine kreative antrekk, samt sin kraftfulle stemme. Sammen med bandet Surferosa har hun gitt ut tre album; «Shanghai my heart», «The Force» og «The Beat On The Street».

Den blide 31-åringen er kanskje for mange mest kjent som dommer i TV 2-programmet «Idol», hvor hun satt i juryen samme med Asbjørn Slettmark, Benedicte Adrian og Jan Fredrik Karlsen.

Teatralsk fremtoning
Side2 synes Thomassen har en eksentrisk og kreativ stil.

Se flere bilder av Thomassens trendy stil i bildekarusellen nederst i saken!

Hun skiller seg ut i mengden, og vi liker at hun gjerne stiller på den røde løperen i både kreative og vågale antrekk. Thomassen tar sjanser, og lykkes som ofte svært godt med det hun kler seg i.

Thomassen kombinerer sine klesplagg på en uvanlig måte, som i utgangspunktet kan virke veldig, veldig feil, men som med hennes personlighet blir veldig, veldig riktig. For det er ikke hvem som helst som kan kle seg slik som Thomassen, og lykkes med det.

Takket være Thomassens boblende personlighet kommer hun unna med å kler seg slik hun gjør. Hennes til tider teatralske fremtoning matcher hennes kostymepregede garderobe, og det blir alltid show når Thomassen stiller på den røde løperen.

Bryr seg ikke om janteloven
Da Side2 snakket med Thomassen tidligere i år, uttalte hun at janteloven ikke eksisterte i hennes hode, og at hun heller kunne tenkt seg å bo i London for der var det masse å finne på og folk er mer åpne for å finne på ting.

Hun snakket også om kjæresten Daniel Franck designkarriere, og innrømmet at hun kanskje hadde en finger med i spillet når Franck bestemte seg for å bli designer.

- Jeg vil nok påstå at jeg har mast litt. Jeg fikk han til å få ut fingeren, men han har hatt denne drømmen lenge. Han har jo jobbet med store merker internasjonalt, sa hun.

Franck er for øvrig nominert til årets best kledte mann.

Les hele saken:Hvem har den beste stilen?

Følg med på Side2 i morgen når vi avslører hvem årest best kledte mann er!

Fjorårets vinner
Ifjor var det Celine Midelfart som stakk av med den gjeve tittelen. Den vakre kosmetikkdronningen har en svært annerledes stil en det Thomassen har, men er alikevel både trendy og velkledd.

Årets best kledte kvinne i 2009

HER SER DU HVOR MANGE STEMMER DE ANDRE NOMINERTE FIKK:(se bildekarusell med Mariann Thomassen under tabellen)

Camilla Abry

13 %

Hanneli Mustaparta

12 %

Maya Vik

7 %

Kronprinsesse Mette Marit

6%

Tone Damli Aaberge

6 %

Jenny Skavlan

6%

Charlotte Thorstvedt

4 %

Celina Midelfart

4%

Anne Rimmen

3%

Haddy N`jie

2%

Marion Ravn

2%

Lise Karlsnes

1%

Gunhild Melhus

0%

SE FLERE BILDER AV MARIANN THOMASSEN HER:

3973