Gå til sidens hovedinnhold

Selger Tønsberg-luksus til 39 millioner

Ga 6,75 millioner kroner i 2002. Se bilder.

Det er den lokale næringslivskvinnen Marie Kvitberg (42) som selger den gedigne lusksuseiendommen på Husøy utenfor Tønsberg.

SE BILDEKARUSELL NEDERST I SAKEN

Prisen er satt til 39 millioner kroner.

Marie Kvitberg betalte 6,75 millioner for eiendommen for ni år siden. Mye er imidlertid gjort siden med bygningsmassen, som var fra 1950-tallet.

SELGE BOLIG? Finn megler

- Huset ble strippet ned og og bygget opp helt på nytt. Videre er de to anneksene bygget etter at vi kjøpte, sier Kvitberg til Nettavisen.

Mye plass
På tomta,som er på hele 8,5 mål, står det nå to gjestehus og to dobbelgarasjer i tillegg til hovedhuset på 360 kvadratmeter. Totalt er primærarealet på nesten 500 kvadratmeter.

Nå har Marie Kvitberg og hennes mann, Nikolai Adrian Kvitberg, flyttet til en langt rimeligere eiendom på andre siden av øya.

Kvitberg erkjenner at det er en høy pris i dette området.

- Men takstmannen har kommet til en verdi på 40 millioner, og vi legger den ut rett under det, sier hun.

Marie Kvitberg driver med eiendomsutvikling og utleie. Blant selskapene hun eier er Tønsberg Eiendom, Tønsberg Bolig og Horten Næringspark.

I skatteligningen står Kvitberg oppført med null i formue og 300.000 kroner i inntekt.

Men enkelte av selskapene Kvitberg eier kan vise til gode tall. Pengemaskinen heter Tønsberg Bolig AS. De siste 10 årene har eiendomsselskapet skuffet inn mellom 60 og 70 millioner kroner netto.

Sjeldent dyrt
Boligpriser på 40 millioner og mer oppnås normalt bare på de beste strandeiendommene i Oslo-området.

De siste årene er det omsatt en del svært eksklusuive eiendommer utenfor Tønsberg. I 2007 betalte luksusbåtimportørene Christin Svartskuren Sundal (42) og Trond Kjetil Sundal (40) 48 millioner kroner for en villa på Kalvetangen. Dette området med fasjonable giganteiendommer ligger «et steinkast» unna.

Se bildene:

4494

Reklame

Comfyballs tømmer lageret: Halv pris på alle boksere

Kommentarer til denne saken