(SIDE2:) Han er for tiden i studio og spiller inn sitt kommende album sammen med sin gamle låtskriver Twiggy Ramirez, skriver fvn.no. Albumet er planlagt å komme i mai.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

- Bandet lover kort og godt et helvetes album som Manson selv beskriver som «nådeløst, tungt og ekstremt voldelig» Quart 2009 ser frem til å ha Marilyn Manson tilbake på scenene i Kristiansand, skriver quart.no.

I 1998 skulle Manson ha opptrådt på Quartfestivalen, men han trakk seg i forkant. I 1999 var han tilbake på programmet og opptrådte som planlagt. Ti år senere vender han altså nesen tilbake til festivalen i Kristiansand.

Marilyn Manson, som hadde en stor hit med blant annet sangen «The Dope Show», er mest kjent for sitt skumle utseende og ville sceneshow.

Manson valgte selv artistnavnet sitt, og satte det sammen fra Hollywood-legenden Marilyn Monroe og massemorderen Charles Manson. Årsaken til det er ifølge Wikipedia at han med det ville vise hva han mener er det ultimate og det mest forstyrrede sammensmeltning av to motstridende elementer i den amerikanske kulturen.