Gå til sidens hovedinnhold

Marion elsker Harry Potter

Marion Ravn elsker Harry Potter-bøkene. Sammen med stjernene Matthew Lewis og Katie Leung kastet artisten glans over premieren i Oslo.

(SIDE2): Heksehatter, fakler, notisblokker som skrek etter autografer, runde briller og fotoapparater skapte kaos langs den svarte løperen utenfor Colosseum kino i Oslo. Tirsdag var det klart for førpremieren på «Harry Potter og Føniksordenen».

Celebert besøk
Fansen ventet på Katie Leung (18), som spiller Harry Potters kjæreste, og hans klumsete venn spilt av Matthew Lewis (16). Foruten de to store heltene, var også et knippe norske kjendiser til stede på dagens premiere.

- Jeg tror dette er den beste filmen hittil, de blir bare bedre og bedre. Jeg er stor fan og har lest alle bøkene og sett filmene, sa Marion Ravn, kjent ved artistnavnet Marion Raven.

Men før de norske kjente ansiktene fikk slippe inn i kinosalen, var det Lewis og Leung som poserte for fans og presse.

Alle om kysset
- Jeg har sett filmen to ganger allerede, første gang ser du deg selv, andre gang på premieren fokuserer du på alle andres reaksjon - så jeg ser frem til å se den en tredje gang, sa Leung.

Hun var begeistret over at så mange fans hadde møtt opp, noe hun synes gir en god følelse.

Iført en gul søt kjole med svarte prikker, sløyfe i halsen og hvite sko svarte hun også nok en gang på spørsmål om kysset med Harry Potter, eller rettere sagt Daniel Radcliffe. 18-åringen fortalte at de ikke hadde øvd på forhånd, og poengterte at det første kysset skal jo være litt flaut.

Lewis tok seg også god tid til både å snakke og skrive autografer til de oppmøtte. Han sa også at det er utrolig med så mye folk, og mente at det er noe man aldri blir vant til.

LES INTERVJU MED SKUESPILLERNE: - Potter-filmenes skumleste

Ikke fan
Blant kjendisene som dukket opp på løperen, som for anledningen var sort, var blant andre Marion Ravn, Benny Borg, Marcel Leliënhof, Lene Løken og Pål Bang-Hansen. Sistnevnte er imidlertid ikke spesielt begeistret for Potter-filmene.

- Jeg er ikke fan. Det er kanskje min feil at jeg ikke har den største fantasien. Men jeg har ikke noe forhold til Harry Potter, og er ikke overbevist, sa Bang-Hansen.

LES ANMELDELSEN: Torturert og sterk Potter

Reklame

Kurs: Dette må du vite om vin og bobler til 17. mai