Gå til sidens hovedinnhold

Årets beste nakenscener er kåret

MrSkin.com hyller årets nakenhet med The Anatomy Awards

(SIDE2:) «Er det bedre med en Anatomy Award i hylla, enn ti Oscarstatuetter på taket», er kanskje et spørsmål Marisa Tomei stiller seg selv i disse dager.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Den Oscar-nominerte skuespillerinnen vant nemlig nettopp nakenprisen «Beste Oscar-nominerte nakenhet» for sin rolle som aldrende stripper i «The Wrestler», melder Splash News. På andre og tredjeplass kom henholdsvis Angelina Jolie for «The Changeling» og Kate Winslet for «The Reader».

«Lifetime Skinchievment»
Winslet, som nylig har uttalt at hun ikke kommer til å gjøre flere nakenscener, fikk også utdelt den utvilsomt høythengende «Lifetime Skinchievement Award» for nakenhet i ti filmer, i Mr Skins årlige Anatomy Awards. Tidligere Lifetime Skinchievement-vinnere inkluderer Phoebe Cates, Pam Grier, og Sharon Stone.

Der Oscarprisen går til skuespillere og regissører som har gjort det særlig bra innen sine fagområder, går Anatomy Awards til kvinnelige skuespillere som har kastet klærne i film og på TV i året som gikk.

Tannbørst-scene?
Det er tiende gang den deles ut, og andre store navn som sikret seg en pris inkluderer Paris Hilton for Beste Puppeglipp i «Repo! The Genetic Opera», Neve Campbell for Best Nude in Public i «I really hate my job», Mena Suvari fikk «Best skinterracial scene» i «Stuck», Mary-Louise Parker for Beste Badescene i «Weeds» og Denise Richards for Beste pixelerte nakenhet i sitt eget realityshow «Denise Richards: It's Complicated».

En av de mer bisarre prisene gikk til Leah Cairns som vant Beste nakenhet i en tannbørst-scene for filmen «88 Minutes».

MrSkin.com kaller seg selv «verdens beste resurs for nakne kjendisnyheter», og ble nevnt blant annet i suksesskomedien «Knocked Up»

Reklame

Pondus-boka har vært utsolgt i 14 år: Nå er den endelig på lager igjen

Kommentarer til denne saken