Gå til sidens hovedinnhold

Marius begynner på toppidrettsgymnas

Satser på ski.

(SIDE2): Marius Borg Høiby (16) begynner på Wang Toppidrettsgymnas til høsten.

- Han søkte toppidrettslinjen på Wang for å kunne kombinere skolegang med å videreutvikle seg som twin tip-kjører, sier Marianne Hagene, kommunikasjonssjef på Slottet til VG.

Ikke overraskende
Marius er en aktiv gutt med varierte interesser innenfor sport, friluftsliv og musikk, og spiller selv piano, skriver Slottet på sine hjemmesider.

- Veldig hyggelige og spennende nyheter fra Skaugum i dag. Men ikke så uventet. Jeg vet at dette har vært Marius Borg Høibys store ønske en stund, sier TV2s kongehusekspert Kjell Arne Totland til Side2.

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

- Eldstemann av barna på Skaugum har alltid vært en sporty og aktiv gutt . Marius har gått på turn i Asker i mange år - og jeg husker imponerende bilder fra en turnoppvisning i lokalavisen Asker og Bærum Budstikke, sier Totland.

Dyktig
Marius er spesielt glad i skateboard og twin tip - og dette er noe han skal være dyktig på ifølge miljøet.

- Marius blir i miljøet beskrevet som en spennende utøver, sier Kristian Gilbert, toppidrettssjef ved Wang Toppidrett i Oslo til avisen.

TV2s kongehusekspert Kjell Arne Totland tror kronprins Haakon hele tiden har støttet og oppmuntret ham i hans valg av sport og idrett

- Haakon har nok også vært en tålmodig læremester og instruktør for både Marius og de to yngste barna, Men i dag tror jeg det mest er Marius som lærer Haakon sine triks, sier Totland.

Reklame

Manchester City slår lillebror Manchester United søndag

Kommentarer til denne saken