Gå til sidens hovedinnhold

Marius til sykehus i ambulanse

Mette-Marit uteble fra slottsmiddagen «på grunn av sykt barn».

(SIDE2): Marius Borg Høiby (14) kom på krykker til søndagens Rihanna-konsert etter å ha blitt sendt til sykehus med hofteskader.

Ifølge Se og Hør har en musker i hoften revet av en liten bit av hofteparitet.

- Smertefullt
Både kronprinsesse Mette-Marit og pappa Morten Borg - som 14-åringen veksler på å bo sammen med, var sammen med sønnen på sykehuset da han ble skadet forrige torsdag. Han ble utskrevet samme kveld.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Skilandslagets lege Dag Lunder mener en slik skade bruker omtrent seks uker på å leges.

- Man kan få avrevet et muskelfeste hvor da en liten bit av beinet følger med, og det er svært smertefullt. Enhver liten bruddskade er langt fra behagelig. Man må ikke nødvendigvis opereres eller gipses når noe sånt skjer: I mange tilfeller fester beinet seg selv, forteller skilandslagets lege Dag Lunder til VG.

Slottet ønsker ikke å kommentere skaden overfor avisen.

Aktiv
På kongehusets nbarnesider beskrives han som en aktiv gutt med varierte interesser innenfor sport og friluftsliv: «Han er særlig glad i å drive med skateboard og twin tip. Han er opptatt av film og musikk – og om sommeren liker han å bade».

Hoffreporter Kjell Arne Totland har fulgt familien i over tjue år, og har sett Marius vokse opp. Han forteller at Marius er en særdeles aktiv gutt.

- Jeg synes han fremstår som en selvtrygg og moden gutt. Og svært veloppdragen. Som gutter flest i den alderen er han både aktiv og sporty ,sa han til Side2 i forbildelse med Marius` 13-års dag.

Reklame

Manchester City slår lillebror Manchester United søndag

Kommentarer til denne saken