Gå til sidens hovedinnhold

Se, den gode søskenkjærlighet

Marius tar et godt tak rundt lillebror Sverre Magnus. Se bildene fra Slottet.

(SIDE2): Skjønne bilder av Marius Borg Høiby (12) og prins Sverre Magnus (3 1/2) viser det sterke båndet det er mellom brødrene. Marius klemmer til på lillebror som ligger og slapper av på et Burberry-rutete teppe i parken på Bygdøy.

Det var i forbindelse med fotograferingen av kronprinsfamiliens nyeste familiemedlem, hunden Milly Kakao, at bildeseansen fant sted.

Få siste nytt fra Side2. no: Klikk her

Sterkt bånd
Båndene mellom søsknene har blitt mer og mer tydelige ettersom Ingrid Alexandra (5) og Sverre Magnus har blitt større.

I julen da de tradisjonelle bildene av kongefamilien blir tatt viste både fotografiene og de levende bildene hvor omsorgsfull og snill Marius er mot sine små søsken, og ikke minst hvor mye de ser opp til ham.

Et nytt familiemedlem i form av en leken labradoodle er åpenbart også hjertelig velkomment hos alle barna som lekte og koste seg stort med valpen i parken i sommer. Milly Kakao er riktignok uregjerlig som valper flest og i et viltert øyeblikk bet den Mette-Marit i leppa.

På ferie
Kronprinsfamilien har tilbrakt det meste av ferien i Norge - på hyttene på fjellet i Uvdal og ved sjøen i Risør.

Der har de feiret Haakons bursdag og tok sommerbilder med hele familien der Sverre Magnus tydeligvis har blitt litt varmere i trøya når det gjelder fotografene.

Se bilder her:Sjekk pappas hjerteknuser

Les også:Kronprinshytta truet av oljesøl

Kilde: Se og Hør, og kongehusets hjemmesider

Reklame

Manchester City slår lillebror Manchester United søndag

Kommentarer til denne saken