Gå til sidens hovedinnhold

Tydde til Youtube: Norske Marius har blitt en internett-hit etter at han søker etter date til Taylor Swift-video

«Desperat mann (30) søker date til Taylor Swift-konsert».

(SIDE2): - Vær klar til å bli forelsket i denne helt nydelige norske fyren, som har to billetter til Taylor Swift-konserten, men ingen å ta med seg.

Slik starter Huffington Post sin sak om norske Marius Helge Larsen (30), som håper en video på nett skal løse date-problematikken. Også britiske Daily Mail har oppdaget Larsens video-søken, og kaller 30-åringen «deseprat mann søker Swift-konsert - og han er ikke kresen».

LES også: 15 ganger bena til Taylor Swift så ut som 40 millioner dollar

Da han flyttet til Sydney i jobbsammenheng for to måneder siden, fikk han nemlig to billetter til Swift-konserten i avskjedsgave av sine norske kompisene. Men han hadde ingen å ta med seg, og tydde altså til Youtube for å finne en passende konsert-date. Videoen har han gitt tittelen «Desperat mann, 30, trenger date til Taylor Swift-konsert».

- Da jeg fikk dem syntes jeg det var en veldig god idé, men det gjorde meg også stressa, for jeg følte jeg måtte leve opp til de de forventet av meg, sier Larsen til Huffington i Australia.

LES mer: Nå er Taylor Swift større enn Kim Kardashian

- Jeg visste at tiden fra jeg kom til Sydney og til konserten var kort. Jeg har fått venner her, men de er ikke typen til å gå på en Taylor Swift-konsert.

Og Larsen selv sier han vanligvis ikke hører på den type musikk, men at Taylor uansett er begavet.

- Det begynte med «Shake it off». Jeg og vennene mine var på Island, og i tre dager ventet vi på at den sangen skulle komme på radioen. Da den gjorde det, lo og sang og skrek vi – som du kan se i videoen. Det var skikkelig moro.

Larsen forteller avisen at han ikke er ute etter en romantisk date, men at det hadde vært hyggelig om det ble slik.

Men han har bare ti dager på seg. Swift-konserten finner sted 28. november. Dersom du befinner deg i Sydney da, og har lyst å bli med Marius, finner du mail-adressen hans i videoen.

Kommentarer til denne saken