Gå til sidens hovedinnhold

Cavendish skuffet over eget lag

HTC-Columbia-rytteren mener han fortjener en forbedret kontrakt.

Mark Cavendish (Team HTC-Columbia) er misfornøyd med behandlingen han har fått av Columbia-laget.

- Jeg sykler på en kontrakt jeg signerte for flere år siden. Ingen godvilje og ingen bonuser, forklarer Cavendish til BBC.

- Jeg er på mange måte misbrukt etter hva jeg har oppnådd, men jeg har en kontrakt å forholde meg, utdyper han.

- Enormt press
Briten har de to siste sesongene kunne jublet for hele 34 seirer. Det er det kun lagkamerat Andrè Greipel (neste år Omega Pharma-Lotto) som er i nærheten.

- Presset på meg er enormt. Jeg vet ikke om laget forstår det. Jeg er ikke tilbudt en ny kontrakt ennå, og jeg vet ikke hvorfor.

Med tanke på rittbonuser, personlige sponsoravtaler og så videre har 25-åringen nok til salt i grøten, men det er utbetalingene fra HTC-Columbia som kunne vært høyere i følge Cavendish.

Team Sky?
- Med presset og det normale livet jeg har mistet, burde jeg hatt fordeler, men det får jeg ikke. Det er jeg skuffet over, presiserer han og legger til; - Først og fremst sykler jeg fordi jeg elsker sporten.

Mark Cavendish har ett år igjen av kontrakten med HTC-Columbia. Uttalesene før landeveisrittet i Commonwealth Games i India søndag gjør nok ikke at interessen fra andre lag roer seg. Team Sky er selvfølgelig interessert...

Les mer om Commonwealth Games på Wikipedia (ekstern lenke)

Les flere sykkelnyheter på procycling.no!
Følg oss på Facebook og Twitter!

Reklame

Kutt den skyhøye strømregningen: Slik får du billigst og best varempumpe