Gå til sidens hovedinnhold

Parodien Mark Wahlberg hater

Skuespilleren syns ikke dette er noe morsomt.

(SIDE2): Tidligere denne måneden ble en enkel sketsjen på det amerikanske, direktesendte TV-showet Saturday Night Live til en kjapp nettfavoritt. NBC-klippet heter «Mark Wahlberg Talks To Animals», noe som er en bra beskrivelse av konseptet: «Mark Wahlberg» er på bondegården og slår av en prat med forskjellige dyr.

Men dette var nok til å irritere Mark. I forbindelse med skuespillerens nye film «Max Payne», snakket tøffingen med New York Post, og fortalte avisen at han er lite imponert over SNL-sketsjen.

- Noen viste det til meg på YouTube. Det var ikke akkurat Tina Fey gjør Sarah Palin, det er sikkert og visst. Og «Saturday Night Live» har ikke vært morsomt på lang tid. De har spurt meg om å være med hundrevis av ganger. Jeg pleide å se på det da Eddie Murphy var der og Joe Piscopo og Bill Murray. Jeg vet ikke engang hvem som er der nå.

Video: SE MARK-PARODIEN SOM MARK IKKE LER AV

I disse dager er Mark best kjent som en av produsentene for serien «Entourage», men på 90-tallet var han rapperen Marky Mark.

Fun fact: Boston-gutten var ifølge 730.no på Betong i Oslo sammen med Public Enemy i 1991, men da rapduoen tok ham med ut på scenen, ble han buet bort. Senere, da han ble konfrontert med episoden av utenlandske journalister, sa han at de samme nordmennene som buet, kom tilbake for å se ham spille kvelden etter.

BROREN TIL MARK GJØR COMEBACK MED NEW KIDS ON THE BLOCK.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken