(SIDE2:) «Marley and Me» er Jennifer Aniston og Owen Wilsons nye film. Filmen har gjort stor suksess i USA, og foreløpig har filmen spilt inn over 142,8 millioner dollar (954 millioner kroner) i hjemlandet. Dette er bare to millioner mindre enn hiten «Mamma Mia!», og mer enn alle årets Oscar-nominerte filmer.

LES OGSÅ: Aniston banket Pitt

Nå er filmen klar for norske kinoer.

Hundefilm
Filmen handler om John (Wilson) og Jenny (Aniston), et nygift par som flytter til Florida. Begge får jobb som journalister i hver sin lokalavis, og de er klare for sitt nye liv sammen. Fordi John er redd for at Jenny skal begynne å mase om barn, bestemmer han seg for å kjøpe en hund. Derfor ønskes Marley velkommen inn i familien.

Men Marley vokser fort opp, og snart er han ikke lenger den søte, lille valpen han en gang var.

Rollen som Marley spilles av ikke mindre enn 22 ulike hunder. Dette påvirket skuespillerne

- Det var så mange hunder som spilte Marley at det var som en Vietnam-film, hvor du ikke ville komme nær dem. Du visste at den hunden kanskje ikke ville være der neste dag, sier Wilson til Screencrave.com.

Fikk fram følelsene
Det sies at barn og dyr er det vanskeligste man kan jobbe med i en film. Aniston er ikke helt enig i det.

- Det var ikke så ille som folk tror. Det var ganske morsomt, faktisk. Og fordi Marley skulle være så ute av kontroll, kunne han egentlig ikke gjøre noe galt. Jo verre han var, jo bedre var han, sier hun til Lovefilm.com.

Da var det verre å spille med babyer.

- De skulle gråte i noen av scenene, og det er vanskelig å oppmuntre en baby til å gråte. Hvis de ikke gråt kunne vi bare gi babyene til Owen. Han hadde et triks for å...

- Få dem til å gråte? spør en fortørnet Wilson.

- Få fram følelsene hos barna, ler Aniston ifølge Lovefilm.com.

Ofte gravid
Like vanskelig var det ikke for Aniston å spille gravid. Det har hun nemlig gjort før.

- Jeg har spilt gravid i så mange filmer at det er latterlig, sier hun.

Grunnen til at hun sa ja til å spille en gravid kvinne igjen, var at kjærlighetshistorien i filmen var annerledes enn mye annet hun har gjort.

- Det var ikke sånn at jenta prøvde å få gutten eller at gutten prøvde å få jenta eller jakten hvor de til slutt rir inn i solnedgangen. Dette er en slags oppfølger til det. Hvor du får se opp- og nedturene i et forhold og se dem gjennom femten år, sier hun.

Anistons eget kjærlighetsliv er ikke like positivt som Jennys. Hun har hatt et turbulent forhold med John Mayer, og paret har gått fra hverandre flere ganger. Nå skal det visstnok være slutt for godt.

LES OGSÅ: Hvem er dette?

HTML EMBED
video_embed(12379,1);