Marley & Me – USA 2008. Regi: David Frankel. Med Jennifer Aniston, Eric Dane, Owen Wilson

Aldersgrense 7 år

Jennifer Aniston og Owen Wilson er det unge paret som gifter seg og flytter til varme Florida der de begge starter journalistkarrierer. For å dempe babyiveren hos fruen, skaffer far mor golden retrieveren Marley.

Marley er verdens mest uoppdragne bikkje, men knytter på uskikkelig vis den lille familien sammen. Likevel er ikke «Marley & Me» er ikke en dyrekomedie. Faktisk utvikler det hele seg mer til å bli et samlivsdrama om livets store og små begivenheter, godt spilt av Owen Wilson og Jennifer Aniston.

LES ALLE SIDE2s FILMANMELDELSER HER

Det hele er riktig så sant, tidvis poengtert og muligens litt oversolgt i filmens trailer som en hysterisk morsom film. For denne historien er mer en observasjon av de flestes hverdag enn en slapstickkomedie om en hund.

To timer med betrakninger rundt hverdagslivet er en halvtime for mye. Det hindrer likevel ikke at du bør ta med et stort lommetørkle for å takle den svært så emosjonelle avslutningen

«Marley & Me» settes ikke opp på kinoene i Oslo by på grunn av en uenighet mellom Oslo kino og filmselskapet Fox. Men den settes opp i resten av landet

Les mer her:Oslo får ikke se Aniston

SE VIDEO AV MARLEY & ME

HTML EMBED
video_embed(12379,1);