(SIDE2): Har du forsøkt å få unna litt jobb på slutten av en kveld, men får bare ikke fred til å gjøre det? Husets andre beboere krevere nemlig oppmerksomhet, og tar den - ved å lage spillopper og bråke og mase?

Når det gjelder Marna Haugen, aka Komikerfrue, så er det ikke snakk om forstyrrelse i form av et lite barn som kjeder seg, eller et kjæledyr som trenger oppmerksomhet.

LES også: Komikerfrues mann utfordrer Fotballfrues mann
OG denne: Og slik svarte mannen til Fotballfrue

Neida, det er ektemann Ørjan Burøe som ikke vil la sin vakre kone få sitte i fred og jobbe med bloggen hennes - og finner på en rekke spillopper for å fange oppmerksomheten hennes.

- Nå glemmer jeg hva jeg holder på å skrive!

Marna blir litt irritert og redd for at ektemanne skal vekke deres 3 måneder gamle baby, men etter hvert tar komikerenes lattermilde egenskaper over. Hvordan det går kan du se i klippet øverst i artikkelen.

Men såpass kan vi si at Marna ymter frempå:

- Fuck my blogg, altså! Fuck my husband.

Den populære bloggeren Komikerfrue mottok onsdag kveld prisen for Folkets Favoritt, stemt frem av leserne, under Vixen Blog Awards 2014.

- Er så glad for at jeg får skrive om all «skiten» som jeg vil. Og takk til ektemannen min Ørjan, du er kvinnen i mitt liv, sa Marna Haugen til Side2 da.

LES mer her:Her er Norges beste bloggere
OG her: Tok med kjæresten på kåringen

«Bloggerne» ser du på TV 2 Bliss torsdag klokken 21.30.