(SIDE2:) Hudterapeuten og negledesigneren Marna Haugen fikk mye oppmerksomhet da hun ble kalt inn for å stelle neglene til selveste Bruce Springsteen før han tok tak i gitaren under konsertene i Oslo i 2012.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Hun er også godt kjent gjennom sin blogg komikerfrue.no og som modell.

Marna Haugen, som også jobber som modell, er forlovet med komikeren Ørjan Burøe. På komikerfrue.no skriver hun humoristisk om deres samliv. Men oppdateringene mandag var av en langt mer alvorlig karakter.

Haugen ønsker å dele sine tanker fordi hun tror det er mange andre der ute i samme situasjon, og at å få tankene skrevet ned også kan hjelpe dem, og ikke bare henne.

- Alt snudd på hodet
- Jeg har aldri vært redd for noen, bare for å miste noen, skriver Ørjan Burøe på Facebook.

Marna Haugen har fått mye skryt for sin ærlige og morsomme blogg.

Mandag valgte hun selv å blogge om sin første behandling fra Radiumhospitalet.

Under tittelen «Kreft? Det er det jo andre som får» skriver hun om hvordan ferieturen om en uke umiddelbart ble avlyst og alt ble snudd på hodet da telefonen kom fra sykehuset.

«Men så fikk jeg en telefon som jeg egentlig har ventet på, og på timen ble alt snudd på hodet. Et tungt lodd jeg har bært på lenge ble synlig, og jeg ble konfrontert med virkeligheten», skriver hun på bloggen. Kort oppsummerer hun at en etterlengtet graviditet gikk galt og isteden ble det oppdaget cystisk vev som ble operert bort.

- Sitter her med skoene på
Flere skriver om kreft. Men Marna Haugen setter ord på det første møtet med en lengre behandling og om hvor ufattelig en beskjed om at man er kreftsyk kan være. Fra Radiumhospitalet blogger hun:

«Jeg orker ikke ligge i sykehussengen min engang, for det er jo bare de syke som ligger til sengs. Jeg sitter her mutters alene i TV stua, fremdeles med skoene på, som om jeg er på besøk til noen andre. Jeg syns ikke synd på meg selv. Jeg har bare vanskelig for å forholde meg til dette akkurat nå».

Burøe og Haugen forlovet seg i fjor etter flere års samboerskap. Det var hun som fridde på skuddårsdagen. Paret har en sønn, samt at Burøe har et barn fra et tidligere forhold.

- Ørjan har mast flere ganger og er egentlig sur for at vi ikke har giftet oss alt, så jeg er ganske sikker på å få et ja, sa Marna til «God kveld Norge».

Side2 har vært i kontakt med både Marna Haugen og Ørjan Burøe som har gitt tillatelse til at vi kan gjengi bloggen.