Gå til sidens hovedinnhold

- Millioner for nye Beck-filmer

Mikael Persbrandt og Peter Haber skal få 1, 5 millioner svenske kroner hver for to nye Beck-filmer.

(SIDE2:) Både Peter Haber og Mikael Persbrandt har sagt at de følte seg ganske så ferdige med Martin Beck og Gunvald Larson da den siste Beck-filmen ble sluppet på DVD for flere måneder siden.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Tilbyr flere stänkare
Men nå skal millionbeløp lokke dem tilbake til to nye filmer, skriver Aftonbladet . Avisen erfarer at de begge er tilbudt 1,5 millioner svenske kroner for å returnere.

- Utgangspunktet for disse to filmene er at Peter og Mikael må være med, sier Ingvar Hirdwall til avisen. Hirdwall spiller Becks alkoholiserte nabo som stadig byr på samtaler og «en stänkare» på balkongen.

Den siste Beck-filmen så Gunvald Larson på vei ut av politiet og Martin Beck i ferd med å måtte påta seg langt større ansvar enn tidligere i etaten. Det er fremdeles en del personlige tråder å knytte i historien.

Ikke bekreftet
Verken Haber eller Persbrandt har kommentert opplysningen og produksjonsselskapet Filmlance bare bekrefter at diskusjonen er i gang.

Side2 møtte Mikael Persbrandt i Berlin der han var med filmen ««Himlens hjärta» med blant andre Lena Endre.

LES HELE INTERVJUET HER

- Det er lett å gå seg vill


I intervjuet sa Persbrandt at han først og fremst nå tar roller som gir ham mulighet til mer frihet både kunsterisk og på andre måter. Sønnen Igor har gjort at pappa må legge om arbeidstempoet.

- Det blir annerledes nå. Jeg har for eksempel fått lagt arbeidstiden min slik at jeg kan bringe og hente i barnehagen to ganger i uken. Det er viktig for meg at jeg er en nærværende pappa, ikke bare fysisk, men også mentalt. Det er kanskje ikke det jeg ville tenkt mest på om jeg hadde vært en yngre pappa, sa Mikael Persbrandt.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!