Vålerenga scoret to mål i hver omgang og slo Brann 4-1 på bortebane søndag kveld.

- Vi spiller en veldig god bortekamp. Vi har bra intensitet, gutta jobber godt og er trygge og gode med ballen, sier Martin Andresen til vif-fotball.no etter kampen.

Vålerenga scoret fire mål for første gang i årets Tippeligasesong.

- Det er hyggelig at vi fikk en skikkelig seier igjen, sier Andresen.

- Veldig fornøyd

Brann presset Vålerenga etter pause, men fikk kun et reduseringsmål før Vålerenga drepte kampen i sluttminuttene.

- Brann trykker oss etter pause, men vi er gode og effektive når vi får sjansen. Samtidig kunne vi vært enda mer distinkte i enkelte situasjoner og fått flere store sjanser, så vi har fortsatt litt å jobbe med, sier Andresen.

- Men, det går framover og jeg er selvfølgelig veldig fornøyd med kampen.

Fegor Ogude hadde to målgivende pasninger og scoret ett mål, men Andresen ønsker å trekke fram flere spillere etter seieren.

- Fegor var viktig, både offensivt og defensivt, men det var flere som var gode. Muri var fantastisk i dag og sammen med Nordvik tettet han igjen bak der. Det var veldig solid, skryter Andresen.

- Berre scorer to mål, og det er veldig hyggelig. Han jobber også veldig bra. Det var mange som var gode i dag, og laget fungerte godt.

Midtveis i 2. omgang kunne man se dagens 35-årsjubilant, Freddy dos Santos, signalisere til benken at han ønsket å bytte.

- Freddy fortalte i pausen at han sleit med lysken. Han ville ikke bytte, men utover i kampen ble det nok verre, men han jobba på og beit i seg smertene. Samtidig hadde vi andre som sleit, og måtte gjøre andre bytter. Freddy gjorde en kjempejobb og bidro veldig i dag, avslutter Andresen.

Høydepunkter fra kampen får du på VIF TV utover kvelden. Reaksjoner fra de involverte får du samme sted etter at Vålerenga er tilbake i Oslo sent i kveld.