Gå til sidens hovedinnhold

- Martine er usannsynlig vakker

- Hun er en naturlig skjønnhet, mener ekspertene og tipper Martine Jonassen scorer i helgens Miss Universe.

(SIDE2:) Nettstedet Global Beauties har latin-amerikansk forankring, men er blant de ledende på omfattende dekning av missekåringer verden rundt. Basert på sitt ekspertpanel har de valgt ut Martine Jonassen fra Norge som en av kandidatene som man tror kan komme til semifinalen.

Nytt av året er nemlig at det velges ut 20 i stedet for 10, og Martine er tippet som en het kandidat i denne gruppen.

SE DE SISTE BILDENE FRA BIKINIPRØVEN HER

- Naturlig skjønnhet

Enda mer oppsiktsvekkende er det at de har valgt ut henne som en av 28 de har laget bakgrunnsintervju med. I artikkelen forklarer de hvorfor:

- Hun er langt fra en stereotyp deltaker i skjønnhetskonkurranser, med operasjoner og innøvde poseringer og svar. Martine innehar en imponerende naturlig skjønnhet og en inntagende personlighet. Ingen kan se så bra ut og gjøre så lite for det!

I intervjuet forteller Martine blant annet at hun pleier å arbeide på en sommerleir for handicappede om sommeren. At hennes favorittmat er pasta og fransk ost. Og at favorittsangen for triste stunder er «Love is in the Air» av John Paul Young.

Overtar arven etter Grudt?

Årets Miss Universe kåres natt til mandag, der 80 jenter deltar i konkurransen. Martine er for tiden travelt opptatt med prøvene til showet.

Norge har vunnet Miss Universe en gang tidligere, i 1991 med Mona Grüdt.

Tror du Martine har en sjanse? Side2-redaksjonen har tippet henne på femteplass. Stem på din favoritt her.

Frank Hansen i nettstedet Centrebet tror neppe vi får noen Grudt-reprise i år. På deres odds-side er Martine rangert på delt 26. plass i skrivende stund.

- Vi tror ikke Martine har det som skal til for å gå helt til topps. Kanskje klarer hun å bli en av de 20 som går til semifinalen, men i så fall blir det bom stopp tror vi, opplyser pressesjef Frank Hansen til Side2.

Les også:
- Her er israel og Libanon perlevenner
Bikinimissene samlet til dyst
Missenes ville fest

Reklame

NÅ: Black Friday-pris på Garmin-favoritten fenix 5 Plus