Gå til sidens hovedinnhold

Mary-Kate må vitne om Heaths død

Politiet har bedt Mary-Kate Olsen forklare sitt forhold til avdøde Heath Ledger.

(SIDE2:) Massøren, som fant Heath Ledger livløs i sengen og trodde han var bevisstløs, ringte Mary-Kate Olsen fire ganger før hun ringte nødnummeret.

LES OGSÅ:Mary-Kate varslet om Heath

Nå vil politiet intervjue den tidligere barnestjernen om hva slags forbindelse hun hadde med Heath Ledger.

LES OGSÅ: Slik minnes fansen Heath Ledger

Sendte sikkerhetsvakter
New York Post meldte nylig at de to hadde et forhold, men at de ikke var faste kjærester. Politiet i New York vil ikke bekrefte at de vil snakke med Olsen fordi hun ikke skal inn til avhør.

Venninnen: - Han kunne ikke slappe av

Mary-Kate, som skal ha befunnet seg i Los Angeles da massøren ringte henne, sørget for at sikkerhetsvaktene hennes umiddelbart dro til Ledgers leilighet. De ankom samtidig med ambulansen 23 minutter senere. Olsen har ikke uttalt seg om dødsfallet overhode.

Siste intevju:- Jeg lever videre i mitt barn

Normal oppførsel
Politiet sier imidlertid at det ikke var noe galt med verken massøren eller Mary-Kate Olsens oppførsel. Da de ikke klarte å vekke Ledger, ble det umiddelbart ringt etter ambulanse.

SE OGSÅ:De døde altfor tidlig

- Det er helt normalt at folk ringer til slektninger og venner før de ringer nødnummeret, det skjer hele tiden, sier en talsmann for politiet til New York Post. Det hadde vært noe annet om det hadde gått lang tid mellom samtalene.

Mary-Kate Olsen og Heath Ledger skal ha kjent hverandre siden sommeren 2006. De skal ha hatt et nært vennskap, men de to var aldri offisielt et par.

Heath Ledger ble funnet død i sin leide leilighet onsdag ettermiddag av sin massør og av hushjelpen. Han ble 28 år gammel og etterlater seg en datter på to år. Det er uklart hva han døde av, men Ledger hadde vært deprimert i lang tid og gikk på reseptbelagte medisiner. Han skal også ha hatt lungebetennelse da han døde.

Ledger hadde nettopp returnert fra London der han holdt på med innspillingen av Terry Gilliams ««The Imaginarium of Doctor Parnassus». Nå håper produsentene at kanskje Johnny Depp vil fullføre Heath Ledgers rolle i filmen, men ingenting er bekreftet.

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem