(SIDE2): Det er viktig å være tynn i Hollywood, og dette er noe stjernene virkelig får kjenne på kroppen.

Les også: Derfor sulter stjernene seg

Mange sliter med spiseforstyrrelser, og av og til går det så langt at det nesten ender med døden. Her er noe av de som har vunnet kampen.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Mary-Kate Olsen
Barnestjernen fra «Under samme tak» ble så tynn at hun begynte å miste håret. Hun veide til slutt under 40 kg, men da spurte hun heldigvis om hjelp.

Hun la seg inn til behandling, og dette skal ha vært redningen for henne. Nå ser den unge skuespilleren, forretningskvinnen og designeren sunn og frisk ut, og hun skal ha uttalt at hun har funnet balansen i livet.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Jessica Alba
Alba var skremmende tynn en periode. Hun har innrømmet at hun har hatt spiseproblemer, og det var under innspillingen av «Dark Angels» at det begynte å gå virkelig galt.

Alba tynte kroppen så mye at hun fikk skjelvinger, og dette skal ha skremt den unge stjernen.

Alba ble tidligere i år mamma til lille Honour, og det ser ut som om det har hjulpet henne å få en så viktig oppgave i livet.

Selv om Alba ikke likte sin gravide kropp, ser hun nå sunn og frisk ut. Hun sverger til organisk mat for å holde seg sunn.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Paula Abdul
«American Idol»-dommeren Paula Abdul slet med bulimi i 17 år. Hun har selv uttalt at hun siden 1995 har hatt denne sykdommen, og at det var en måte å straffe seg selv på.

Abdul fikk derimot hjelp, og har i de siste årene hatt stor suksess som Idol-dommer.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Geri Halliwell
Spice Girl Jerry Hallaway har snakket åpent om sin fortid med spiseforstyrrelser. Hun var kjent for å gå opp og ned i vekt, men fikk i 2001 hjelp.

Hun er i dag mamma, og stråler som aldri før.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Portia de Rossi
Presset for å være tynn under innspillingen av den populære TV-serien «Ally McBeal» var stort.

Hovedrolleinnehaveren Calista Flockhart var selv svært tynn, og Portia de Rossi som også spilte i den populære serien, fikk problemer på grunn av det store presset.

Rossi veide til slutt bare litt over 40 kilo, og det var familien som kom henne til unnsetning. De fortalte henne at hun ville dø om hun ikke gjorde noe, og det førte til at hun søkte hjelp.

I dag er Rossi gift med Ellen De Genres, og ser betydelig sunnere ut enn fra «Ally McBeal»-tiden.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Nicole Richie
Nicole Richie har aldri offentlig innrømmet at hun har hatt spiseforstyrrelser, men den unge stjernen var svært tynn i perioder.

Hun har derimot sagt at hun ikke likte kroppen sin, og at hun ikke ville være en rollemodell for unge fordi hun var altfor tynn.

Nå har Richie blitt mamma, og ser mye sunnere ut.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her !

(Kilde: BBC News, Wikipedia)