Gå til sidens hovedinnhold

Spiseforstyrrelsen er historie

På en motevisning sammen med Nicole Richie så Mary-Kate lykkeligere ut enn noensinne.

(BIIPMAG): Mary-Kate så sunn og frisk ut under NY Fashion Week.

Voksen dame
Mary-kate Olsen (22) har virkelig kommet seg de siste par årene. Den kjente tvillingsøsteren slet med anoreksi i 2004, men etter flere behandlinger ble «Full House»-stjernen frisk igjen.

Sammen med Nicole Richie
Under NY Fashion Week kunne publikum se en glad og fornøyd Mary-Kate. Hun og venninnen Nicole Richie satt på første rad under «Proenza Schouler»-visningen.

«The Wackness»

Fjorårets overraskende filmopplevelse «The Wackness» ga Mary-Kate sjansen til å vise en mer moden skuspillerside enn hun tidligere har vist. I filmen spiller den unge stjernen en hasjrøykende hippie i New Yorks gater.

Har spilt i kjente TV-serier
I tillegg til spillefilm har moteikonet spilt i serier som «Weeds» og «Samantha Who?». For tiden ser det ut som Mary-Kate er på rett kjøl igjen og forhåpentligvis har lagt bak seg Heath Ledgers tragiske død. Etter den australske skuespillerens bortgang ble det lenge spekulert i om Mary-Kate hadde hatt et forhold til Ledger.

Business
Mary-Kate og søsteren Ashley jobber også med to ulike kleslinjer. «The Row» er en eksklusiv kolleksjon med klær i basisfarger, mens «Elizabeth & James» er et mer fargerikt og billigere alternativ.

Gir ut bok
I fjor høst kom søstrene også ut med en egen bok, kalt «Influence». Den inneholder intervjuer med kjente designere og historien bak de viktigste personene i moteverdenen.

Siste fra biipMag: Gå til forsiden her.

Reklame

Strømsjokket: Spotpris 77,72 øre - fastpris 24,90 øre

Kommentarer til denne saken