Gå til sidens hovedinnhold

Mary sa nei til Oprah

Danske kronprinsesse Mary har takket nei til å være med i verdens største talkshow.

(SIDE2): Oprah Winfrey kunne nok godt tenkt seg den danske kronprinsessen Mary i sitt talkshow, men Mary har takket nei. Det skriver Billed Bladet, ifølge danske Ekstra Bladet .

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

Kronprins Frederik skal heller ikke være interessert i å være med i talkshowet til Oprah, noe svært få mennesker vil takke nei til. Men talkshowet er tydeligvis ikke like gjevt for alle - i hvert fall ikke for det danske kronprinsparet.

Ikke interessert
Mange er interessert i den øyeblikkelige verdensberømmelse et besøk i Oprah Winfreys talkshow gir, men dette er tydeligvis ikke viktig for kronprinsesse Mary. Oprah kommer som Michelle Obama fra Chicago, som nå håper på å bli vertsby for OL i 2016. Michelle Obama er nå i København for å støtte denne søknaden, og danske medier hevder derfor at det ville betydd mye for Chicagos kandidatur at Mary hadde stilt i talkshowet.

Kongelige derimot skal helst holde seg unna politikk, og derfor var invitasjonen trolig ikke av stor interesse. Kronprins Frederik, som stiller opp til den Den Internationale Olympiske Komité, holder nå lav profil inntil valget finner sted neste fredag.

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot