(SIDE2): Gratismagasinet MASSIV og redaktør Magnus Rønningen fikk stor oppmerksomhet da de i fjor høst trykket et åpenhjertig intervju med Ari Behn.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

Både norske og svenske medier siterte og analyserte intervjuet, og Rønningen, som selv hadde intervjuet Ari, mente at innholdet i flere av sakene mistet konteksten med det opprinnelige intervjuet.

Les hele saken her: – Ari snakker ikke om en skilsmisse

Trenger mer tid og overskudd
Men nå velger altså den unge redaktøren å forlate gratismagasinet for å frigjøre mer til og overskudd til å drive andre prosjekter.

- Arbeidet med MASSIV har vært en eneste lang opptur, men nå skal det skal bli godt å fokusere fullt på eget selskap, sier Magnus S. Rønningen til femten.no.

Eget forlag
Rønningen startet i oktober i fjor mediehuset 2634 Forlag, sammen med investor Jon Erik Brøndmo og eventmaker Lars Gilleberg. Mediehuset lager kundemagasiner for oppdragsgivere som Steen & Strøm og Choice Hotels Scandinavia og det er det store kundetilfanget som gjør at han nå må si fra seg stillingen i MASSIV.

- Nå fokuserer vi på kundemagasinbiten av selskapet, før vi til høsten kommer med vårt første kjøpemagasin. Vi har allerede tatt coverbildene – og de går utenpå alt vi har gjort hittil! Den lanseringen kommer ikke til å gå upåaktet hen, avslører han.

Ingen konsekvenser
Daglig leder i Emerio Media, som gir ut MASSIV, Kristian Løvdal sier at de synes det er leit at de mister Rønningen, men at hans avgang ikke vil få konsekvenser for de videre planene i MASSIV.