Gå til sidens hovedinnhold

Masturberte i søvne i 16 år

En kvinne med tilstanden sexsomnia har masturbert i søvne i 16 år.

(SIDE2): Personer som utøver seksuell aktivitet i søvne vet ikke selv at de gjør det før de får vite det av partneren sin. Tilstanden kalles sexsomnia. Det melder News-Medical.net.

Lite søvn kan gi sexsomnia
Det er forskere fra Minnesota Regional Sleep Disorders Center i Minneapolis, USA som forteller at søvnmangel kan føre til sexsomnia, som er en seksuell oppførsel i form av masturbasjon, stønning eller seksuell tilnærming i en tilstand mellom søvn og våkenhet.

Studien ble utført over tre måneder og 219 personer deltok i studien.

Masturberte i søvne
I rapporten som er publisert i tidsskriftet Journal Sleep sto det om en kvinne på 28 år som hadde stønnet og masturbert i søvne, i 16 år. Dette skjedde 20 minutter etter at hun hadde sovnet, og virket forstyrrende på mann og barn.

En annen kvinne på 27 år stønnet hver natt, i 15 år, omtrent femten minutter etter at hun hadde sovnet.

En kvinne på 26 år gjorde seksuelle tilnærmelser til partneren mellom klokken 02:00 og 05:00 hver natt mens de begge sov. Hun pratet også i søvne, mest seksuelt provoserende prat.

Uten dømmekraft
Hovedforfatter for studien, Dr. Carlos H. Schenck, mener tilstanden kan komme etter en opphisselse.

- Sexsomnia kan finne sted etter at en sovende person blir opphisset, og senere går inn i en halvvåken tilstand hvor personen handler uten noen form for fornuft og dømmekraft, sier han til News-Medical.net.

Rapporten er publisert i tidsskriftet Journal Sleep, og slår fast at omtrent alle former for søvnlidelser kan gi økt risiko for upassende seksuell oppførsel.

Ingen av dem som var med i studien og lider av sexsomnia husker noe av hva de har gjort.

Flere rapporter om unormal seksuell atferd som opptrer under søvn er underveis.

LES MER HELSE HER

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot