Gå til sidens hovedinnhold

Tipsene til deg som skal på date i 2014

- Vi håper 2014 kan bli et år hvor enda flere single får oppleve spennende dater.

Nytt år – nye muligheter. I hvert fall ifølge single nordmenns planer og intensjoner for nyåret. Match.com har nemlig tatt en temperaturmåling blant 1900 single nordmenn for å avdekke deres håp for 2014 og beste tips til de som skal på date på nyåret.

Undersøkelsen viser at single nordmenn er håpefulle i påvente av et nytt år. Hele syv av ti tror og håper de treffer en potensiell partner i 2014, og en av ti er helt overbevist om at de kommer til å gjøre det. 2014 ligger dermed an til å bli et år med mange spennende dater!

Klikk her for å sjekke ut Match helt gratis du også

Ta mer initiativ
En omfattende undersøkelse blant single nordmenn avdekker interessante tips og råd om hvordan man kan gå frem for å sikre seg noen spennende dater i 2014. Så mange som 40 prosent av norske single hevder at de skal være mer åpne og gi folk en sjanse. Videre skal 38 prosent våge mer og ta mer initiativ, 34 prosent vil bruke mer tid på å treffe nye mennesker, og 24 prosent planlegger å date mer.

- Vi håper 2014 kan bli et år hvor enda flere single får oppleve spennende dater. Dating handler ofte om å bevege litt utenfor sin egen komfortsone, og tallene i årets nyttårsundersøkelse viser at flere er klare til å våge mer og ta initiativ – og hvem vet hva en ny date kan lede til i 2014, sier Anna Bofeldt i Match.com.

Her kan du treffe alle de optimistiske medlemmene på Match.

Tips fra single til single
Videre avdekker undersøkelsen single nordmenns beste råd til andre single som skal på date i 2014. Ærlighet, pågangsmot og åpenhet scorer høyest. Her kommer single nordmenns topp datingtips:

1. Ærlighet varer lengst – vær deg selv

2. Ikke vær redd for å ta initiativet – den som intet våger intet vinner

3. Slipp litt på kravene og vær åpen – gi daten en sjanse

- Så mange som 2600 nordmenn går på date via nettdatingstjenesten Match.com hver eneste uke. Nå håper vi at dette tallet er økende gjennom 2014, og at enda flere tar sjansen og begynner å date, sier Anna Bofeldt i Match.com.

Reklame

Hva skjer dersom man vinner 925 millioner?