Gå til sidens hovedinnhold

Hvilken mann matcher deg?

Finn ut mer om din drømmemann, og hva du må gjøre for at han skal bli din.

(SIDE2): Du kan spørre en mann om hva han jobber med, hvor han bor og hva slags interesser han har, men hvor mye mer vet du egentlig om han etter å ha fått vite det? Astrosexologen og forfatter Kiki T. hevder at den aller beste måten å bli kjent med en ny kjæreste eller date på, er å spørre ham om når han er født.

Kjenner du hans stjernetegn vil nemlig hans horoskop avsløre alt om ham og hva slags kjæreste han kommer til å bli. I tillegg får du viktig lærdom i hvordan du skal gå frem for å få han til å like deg - altså hvilke knapper du skal trykke på for å vekke hans oppmerksomhet. Les om din kommende partner i horoskopene under, eller les horoskopene og velg deretter om det er en Løve, en Tyr eller en Skytte du vil gå for.

Ta vår personlighetstest og finn ut mer om deg selv!

STEINBUKK (22. desember - 19. januar)
Steinbukker er tradisjonelle og til tross for deres ikke-emosjonelle oppførsel, så er Steinbukken en par-type som trives best med å være i et forhold. Steinbukken foretrekker organiserte forhold, og det å være i et fast forhold liker han fordi da har han noe å bygge videre på og jobbe med - noe som passer han godt. Dersom dere har tilbragt mer enn førtiåtte timer sammen, så vurderer han deg helt sikkert allerede som sin livspartner. Det betyr ikke at alle han har sex med kan få denne rollen, men hovedsaklig er det en livspartner han er ute etter.

Steinbukken liker sikkerhet og han går i den retningen han føler vil gi det. Det betyr likevel ikke at han alltid er forelsket i den han er sammen med, og det byr igjen på en hel del andre problemer. Vil man finne ut ut om en Steinbukk er forelsket, vises det tydeligst i hvor spandabel han er. Steinbukken er nemlig kjent som en gjerrigknark, så bare dersom han er på knærne etter deg, vil han åpne lommeboken. Ved å spandere på og investere i deg, vil han vise at du har en verdi for han. Fra da av vil han oppføre seg som om han har startet et firma, og inkludere deg i alle sine planene. Du blir en del av hans maskineri med tidsfrister og mål.

Hvis han i tillegg respekterer dine ideer og lar deg være med å bestemme hvordan hans penger skal brukes, er han virkelig seriøs. Steinbukken er en planlegger og dersom han er seriøs, vil han fort satse penger på dette. Det ultimate tegnet er dog at han inviterer deg til å møte familien hans. Han vil også insistere på å møte din, og selv om han ikke alltid er så glad i denne seremonien, er det en del av hans plan og den skal gjennnomføres.

Finn drømmeprinsen her!VANNMANNEN (20. januar - 18. februar)

Vannmannen er på søken etter en god venn, med fordeler. Når Vannmannen skal finne en kjæreste skjer det oftest ved at en han er venn med - blir en enda bedre venn, og sex blir lagt til som en applikasjon på forholdet. Vannmannen er utro og har sex med flere, uten dypere mening. Dersom du skal være kjæreste med en Vannmann må du også tåle å henge sammen med hans gjeng. Selv om han er åpen og hyggelig mot alle, vil det likevel kun være hans spesielle partner som ser hans private side og som spiller rollen som konfidensiell.

Er du usikker på din rolle er det et sted du kan forsikre deg om hvor du står, nemlig hos hans venner. De fungerer som styremedlemmer, og kun dersom du aksepteres av de, vil han gi seg hen til deg. Det spiller altså ingen rolle hvor vakker du er, eller hvor god du er i sengen - for Vannmannen er det alfa omega at «kjæresten» er akseptert av vennene. Med dem deler han nemlig alle sine følelser og tanker, siden de er hans største fans.

Når det gjelder å binde seg, så er det for Vannmannen en gradvis prosess, og temaet blir nødvendigvis ikke diskutert så mye. Han foretrekker en sømløs overgang og et gryende partnerskap. Allikevel går det fort når han først vet hvor han er på vei. Faktumet er at denne mannen er en tjener. Siden han ikke er drevet av følelsene sine, kan situasjonen med partneren bli litt merkelig, og derfor foretrekkker han rollen som tjener. Til å begynne med vil ha gjøre små ting for å få deg til å smile og le, men etterhvert vil han oppføre seg som en programmmert elsker, som gjør alt som du sier og ønsker. Dette igjen vil til slutt gå over i et stadie hvor han alltid er tilgjengelig for deg og tilbyr deg sine talenter og de følelsene han klarer å få manet frem.

Bestill et personlig horoskop!


FISKENE (19. februar - 20. mars)

Det skal ikke et geni til for å skjønne når Fiskene er forelsket. Hans tannbørste vil fort befinne seg hjemme hos deg, han vil feire at dere har vært sammen i en uke, foreslå navn på barna deres og komme stormende til hver gang du ser hans vei. Denne mannen elsker å være forelsket og blir overstadig beruset av forelskelsen. Siden han er så i kontakt med følelsene sine, har han heller ingen problemer med å vise at han er forelsket. Uansett hadde han nok ikke greid å skjule de heller, om han hadde villet. Han forstår hvilket mirakel det er å finne noen som han føler seg vel sammen med, og det gjør han til en takknemlig partner.

Med alle som Fiskene dater så vil han spille det hjelpeløse føllet, for å få partneren til å skjemme ham bort og gjøre alle de kjedelige jobbene. Denne oppførselen vil du dessverre ikke klare å få han til å slutte med, da han lever for å bli elsket og stullet med. Den store forskjellen er dog at dersom han elsker deg, så vil han gjengjelde omsorgen og kjærligheten. Hvis han i tillegg åpner lommeboken for deg, vil du kunne være sikker på at dere har noe seriøst på gang. I jobben med å fylle denne rollen som din partner, vil han vise respekt og ha som mål å oppnå likestilling, noe han kun vil jobbe for med en han elsker. Alle hans tidligere elskerinner har han latt skjemme seg bort, ved å spille rollen som en baby eller et offer. Nå som han er forelsket på ordentlig vil han vite bedre, og oppføre seg deretter. Ved å oppføre seg på sitt beste erkjenner han at sann kjærlighet og sjelevenner virkelig eksisterer, og det vil inspirere han til å ta ansvar for sine handliger.

Du kan forvente deg en «oss mot verden» - holdning fra Fiskene, og du vil oppleve gale, romantiske scenarier. Hans kjærlighet er uendelig og hans hengivenhet er stor. Han er klar for å gå til enden av universet for deg, og hans handlinger kan best beskrives som noe som ville gjort seg særdeles godt som romantisk film-materiale. Fiskene gir deg ubetinget kjærlighet, og om nødvendig tillater de at du tråkker på dem. Så fort en Fisk virkelig er forelsket, så forsvinner alle ønsker om å fremstå som en stolt person.

VÆREN (21. mars - 19. april)
Under playboy-imaget slår hjertet til en gammeldags gutt med tradisjonelle verdier. Selv om han kanskje ikke vil følge alle etablerte regler, søker han en som gjør nettopp det. Sjokkerende nok, er han ideelt sett på jakt etter en som er jomfru som livspartner, og det til tross for at han har brukte kondomer spredd over hele byen. Av denne grunn ender også mange Værer opp med å gifte seg tidlig. Så fort han blir forelsket glemmer han dog alle lover og regler, og han er også en notorisk lovbryter, selv om det er han selv som har laget reglene.

Av natur er han uhøflig, ikke i stand til å si unnskyld, behovstrengende, selvsentrert og rett og slett sprøyte gal. Skal man få en Vær til å oppføre seg er det bare noen få ting som fungerer. Man må betale han godt for det, man må presse han til det eller så må han må være forelsket i deg. Er han forelsket i deg vil han altså være ydmyk og vise respekt, men smi mens jernet er varmt, for dette vil ikke vare. Han er ikke så flink til å komme overens, så når han ikke lenger er stormforelsket og begyner å gjøre deg irritert - det er da den virkelige testen står. Dersom han klarer å si unnskyld, og innrømme sine feil vet du at han føler noe spesielt for deg, i og med at han heller vil skjære av seg øret enn å si nettopp disse ordene. Dersom han går enda lengre, og til og med kjøper gaver til deg for å gjøre ting bra igjen, trenger du ikke bekymre deg for hans følelser - da de tilhører de nemlig deg.

Dersom du fortsatt ikke er sikker kan du forhøre deg litt blant vennene hans. Væren er kjent for å ha en stor munn, og dersom han har følelser for deg, vil de nok vite det. Allikevel betyr ikke dette at du kan ta det for gitt over lengre tid, for Værer har en tendens til å bli forelsket ganske ofte. Gi det i hvert fall noen månedes før du begynner å velge ut hvilket servise dere skal samle på.

Ta vår personlighetstest og finn ut mer om deg selv!

TYREN (20. april - 20. mai)
Tyren sin kjærlighet kan best beskrives som en bjørneklem. Forvent deg å bli overveldet og kjenne lykkerusfølelse, som vil gjøre deg varm og du vil kjenne at det kiler i magen. Tyren oppfører seg omtenksomt og er en snill mann, og det vil gjøre deg forvirret. Derfor kan du glemme å lete etter tegn på at han er forelsket i deg. Tyren er ingen flørt, og når han først er forelsket er det seriøst. I tillegg er Tyren veldig komfortabel i rollen som en partner, og all sjenanse forsvinner som dugg for solen.

Tyren trives best i en forpliktet situasjon og vil gjøre alt for å gjøre forholdet offisiellt, stabilt og få røttene godt festet til bakken. Til å begynne med vil du sette stor pris på hvordan han virkelig gjør en innsats for at du skal bli en del av hans liv. Han vil virke svært takknemmelig og gi deg mange goder i retur, som gjerne vil innehold forskjellige former for mat. Denne plettfrie og gentleman-aktige oppførselen vil dog få deg til å tvile på hans hensikter - dette må være for godt til å være sant.

Det kan du også godt si - for så snart han har fått deg til å «signere avtalen», så vil han se på deg som sitt fundament og tilpasse seg deretter. Veldig raskt vil han være på plass i din leilighet, eller nærmere bestemt på din sofa, og der vil han sitte godt. Kvelder med kosing som du syntes var så hyggelig, blir byttet ut med kvelder i sofaen foran TV-en, med fjernkontrollen i en hånd, ølen i den andre, og matflekker på skjorta. Han vil anse jobben som gjort, og selv om han ikke blir helt uromantisk, vil det være en annen mann enn han som vartet deg opp etter alle kunstens regler i begynnelsen. Fra nå av er det du som må være drivkraften og jobbe for å få han med deg på kjæresteaktiviteter. Husk at han vil prestere sitt beste, om du gir han nok sensuell stimuli.


TVILLINGEN (21. mai - 21. juni)
Tvillingen elsker kjærligheten og den svimlende følelsen som sender ham inn i eventyrverdenen. Han elsker å være her og gå seg vill, og leve ut sine «Peter Pan-fantasier». Han jobber «non-stop» for å opprettholde denne drømmeverdenen. Dette innebærer å få deg til å føle deg som den mest verdifulle skapningen på denne jord, ved å gi deg morsomme overraskelser og søte komplimenter. Med den magien som oppstår når dere to finner hverandre, vil det være utenkelig å tro at han ikke er forelsket i deg. Tross alt - hvem kan vel motstå å ha ubegrenset moro, latterkramper og gode samtaler som varer til lenge etter at solen har gått ned. Det er urealistisk å tro noe annet enn at det kommer til å bli dere to for alltid.

Dum som du er kan du derfor komme til å nevne noe om fremtiden, barn eller lignende, som understreker at dere to er et par. Lite vet man dog om det som koker inne i hodet til en mann, og da spesielt en Tvilling. Velkommen til Tvillingens mørke side. Denne mannen kan plutselig få et rasertutbrudd, for den minste ting. Hjernen hans har en automatisk timer som slår seg av, når noe som inkluderer ansvar krysser hans vei. Han blir rett og slett helt gal hvis man prøver å gi han et ansvar. Tvillingen elsker å ha en million valgmuligheter, så dersom noen prøver å legge kjepper i hjulene for dette, vil han slå seg vrang. Det spiller ingen rolle hvor kul du er eller hvor bra forholdet deres er, da han vil se på dette som slutten på hans identitet og frihet.

Tvillingen hører mange stemmer i hodet sitt, og de forteller han alle hva han skal gjøre og hvilke valg han skal ta. Derfor lurer han på om han kan takle enda en stemme - nemlig din. Han kommer til å søke etter en åpenbaring, og dersom han blir borte i tjuefire timer er det helt normalt. Om han er borte enda lengre, bør varsellampene ringe. Dersom han kommer tilbake så vil han gi deg nøkkelen til hans innerste. Det kan forklare hvorfor han jobbet så hardt i begynnelsen, nemlig denne vissheten om at han kom til å måtte bli en drittsekk et sted på veien.

KREPSEN (22. juni - 22. juli)
Krepsen følger en vei her i livet, og det er veien til forhold og forpliktelse. Har du først hatt sex med en Kreps, må du forvente at han tror dere er kjærester. Det finnes selvfølgelig unntak, og skal du være helt sikker, kan du holde deg til tregangerregelen her. Har dere altså datet tre ganger kan du regne deg som hans dame. Så snart sex-delen er på plass, vil han gjennom tegn og signaler kommunisere at han ser på seg selv som din kjæreste, og dette er dine bevis. Eksempler på dette kan være at han setter av tid som dere kan tilbringe sammen, at han ansetter folk til å gjøre for eksempel husvasken slik at han får bedre tid til deg, og at han ringer deg daglig.

Krepsen faller som regel naturlig inn i rollen som kjæreste, og han viser dette ved å opptre tradisjonelt, samt at han blir eiesyk. I tillegg vil denne utviklingen følger et progressivt mønster, og jo mer du svarer positivt på hans oppførsel, jo mer vil han falle inn i rollen som din kjæreste. Selv om dette kan virke tydelig fra utsiden, er Krepsen aldri direkte i å uttrykke hva han vil ha. Han behøver tid, og må jobbe seg opp for å klare å uttrykke følelsene i klartekst, men dette skyldes også at han elsker drama og ser på dette som en del av forelskelsesprosessen.

I et sekund kan Krepsen være fyllt av entusiasme, og gi deg en følelse av at ting er så bra, at det føles som om dere går på skyer. I neste sekund kan Krepsen oppføre seg som en gammel mann, som har blitt utkonkurrert av yngre krefter. I det siste tilfellet vil han ty til deg, og stole på at du vil bringe han trygt tilbake på gamle marker, ved å åpne seg og fortelle deg hvor mye du betyr for han. Dette er Krepsens lek, og ved å utspille den kjemper han seg en plass i hjerte ditt, og lager plass til deg, i sitt. Du kan konfrontere han med det, men det er en prosess han må gå igjennom.

Deretter er det den siste testen - nemlig det å møte hans mamma og hans familie. Dette er å regne som dommedagen, for dersom du ikke ønskes velkommen av mamma og resten av familien, kan du like gjerne glemme det hele. Gjør deg selv en tjeneste og spill på lag med henne fra første stund, så vil resten av livet med Krepsen bli mye enklere. Så snart dette er avklart, og han stoler på sine egne og dine følelser, vil han gjøre alt for at dere skal få et lykkelig liv sammen. Og her snakker vi om «til døden skiller dere ad».


LØVEN (23. juli - 22. august)

Å være single ligger ikke for Løven. Det er tross alt vanskelig å vise hvor fantastisk man er, om det ikke er noen der som ser på. Og det er vanskelig å være leder, om det ikke er noen tilstede som vil bli ledet. Det er nok litt egoistisk, men det er slik Løven er. Dersom du klarer å akseptere dette, er du akkurat typen han er på utkikk etter, og i så fall er du også svært heldig. Frynsegodene som kommer med det å være en Løves kjæreste er heller ikke stusselige. Som romantikkens hersker sparer han ikke på kostnadene for å få avtalen med deg i boks, og han fornekter heller ikke følelsene sine.

Av natur er Løvens instinkt å være fremst og øverst i alt, og han legger ingen bånd på seg når han øverøser deg med gaver, kjærlighet og smiger. Han vil gjøre hva som helst for å skjemme deg bort. Han vil få deg til å tro at kjærligheten mellom dere rekker herifra til evigheten, for romantikk er hans inspirasjon og det får han til å være uegoistisk. Som hans inspirasjonskilde vil han også være utrettelig med hensyn til det å vise sin takknemlighet. Hvis du vil sjekke ut akkurat hvor mye han elsker deg, så ta en titt på kvitteringene. Løven bruker penger på det hjertet hans forteller han at han skal bruke pengene på. Når en Løve er forelsket så er han det med både kropp og sjel, og han ønsker å dele det med alle. Han kommer til å skryte av deg, vise deg frem til alle og han kommer til å ønske å være mest mulig sammen med deg.

Du kan forvente deg at han kommer til å oppføre seg på sitt beste, og at han vil rulle ut den røde løperen for deg hvorhen dere måtte gå. Samtidig vil han forvente det samme av andre, og kan bli litt av en tyrann når det kommer til at andres respekt for deg. Blant sine egne venner vil han være ekstra streng, da han ser på deg som sin nestkommanderende, og ber de som ikke respekterer deg og er ulydige ovenfor dine ønsker, om å forsvinne ut av hans verden. Han liker struktur og orden, og dersom noen er uenige i hans synspunkter har han ingen problemer med å kvitte seg av med de.


JOMFRUEN (23. august - 22. september)

Jomfruer elsker å forelske seg, fordi det å være forelsket er det samme som å være opphengt i noe, og det å være opphengt i noe betyr jobb! På dette stadiet har jomfruen en supergod unnskyldning til å gjennomføre en skikkelig undersøkelse. I enhver Jomfru bor det nemlig en liten fan, som ønsker å vite alt om sin utvalgte, og dette inkluderer alle små og store forbindelser som sterk eller vagt er knyttet til deg. Jomfruen kommer til å undersøke alt om dine hobbyer, din karriere, jobben, utdannelsen, din kultur, musikksmak, bilen du kjører og stedet der du vokste opp. Til og med ditt stjernetegn vil han lese alt om. Ikke noe skal unnslippe hans undersøkelse, for alt som har noe med deg å gjøre, blir for han som et stykke gull.

Jomfruen er ikke noe glad i å bli sett på som sårbar, så han kommer til å gjøre all etterforskningen i det skjulte. Informasjonen slippes litt etter litt gjennom deres samtaler. Det vil da presenteres som fakta, han tilfeldigvis har snappet opp. Din jobb blir da å teste han. Fortell om en ferie du har hatt på et lite, ukjent sted, for mange år siden, og ta opp igjen temaet etter en uke. Plutselig vil han ha erhvervet seg masse ny kunnskap om dette stedet, og kan fortelle deg alt fra innbyggertall til lokale resturanter. Han vil streve etter å finne ut hvem du er, og hva som gjør deg glad. Tross alt må han finne ut av hva slags person han har kommet over, før han kan gjøre forholdet seriøst. For å forsikre seg vil han til slutt analysere sine funn, og sette alle dataene i perspektiv, for å avklare dine relasjoner, hvilken retning du går i og ditt potensiale. Dette er også hans måte å bli yttligere kjent med deg på, og det vil deretter hjelpe han i jobben med å varte deg opp. Jomfruen vil elske deg som en fanatiker, men uten at det blir ekkelt.

VEKT (23. september - 22. oktober)
Når Vekten føler at han har forbindelse med noen, vil det i beste fall inkludere kjærlighet, romantikk og deretter mer kjærlighet og romantikk. I verste fall vil du få en ansvarsfølelse. Ja, bakdelen med en Vekt er at hans syn på et forhold, er at han er på utkikk etter noen som passe på at han opprettholder sin livslinje.

Akkurat når du trodde at du hadde møtt «Prince Charming», som ikke er redd for å snakke om fremtiden, skjønner du at disse planene også innebærer at du må være hans forelderer, og oppmuntre han i allle aspekter av livet, og noen ganger betale for det også. Dette kan få deg til å undre på hvor det ble av casanovaen, siden en mørk side ved en vekt er selvtilfredsstillheten. Dersom dette hendelsesmønsteret utvikler seg, vil det skje i løpet av en måned, noe som vise deg at det er på tide å avslutte forholdet. Denne typen Vekt er ikke i stand til å elske deg mer enn han vil utnytte deg, så kom deg ut av det mens leken er god. Dette er selvfølgelig ikke tilfelle med alle Vekter, men det skjer for ofte til å kunne kalle det tilfeldig, så vær oppmerksom på dette.

På den andre siden - dersom du har kommet deg inn på det andre sporet, vil du vite at han er din. Han vil stolt presentere deg for venner og bekjente og jobbe for at dere skal være et team. Forvent deg at din sosiale kalender kommer til å være full langt frem i tid, for han kommer til å ta deg med på alt han selv er med på. Ja, Vekten er seriøs når det kommer til det å være et par, og å hoppe rett inn i det vil være den eneste måten å finne ut om det vil fungere på. Dersom du synes det er greit med en siamesisk tvilling, samt følelsen av å være et ektepar etter date nummer tre, har du en fin tid i vente. Med tiden vil du bli en forlengning av han selv, og han vil være like oppmerksom på deg som han er på seg selv. Dersom Vekten altså ikke oppfører seg som en ektemann i løpet av den første måneden, bør du være på vakt for at han skal helle gift i ditt beger.

Skorpionen (23. oktober - 21. november)
Skorpionen matcher bare med personer som har den eksakte kombinasjonen av sjarme, tålmodighet og makt til å få han til å tre ut i lyset. Dersom du har det som skal til, vil denne fjerne skapningen åpne seg opp som en blomst, kronblad for kronblad. Han vil begynne med å dele skjelettene i skapet. Deretter vil du få merke hans lidenskapelige hengivenhet, som vil få deg til å føle deg ekstremt lykkelig. Skorpionen deler ikke følelsene sine så lett, så når han først gjør det, mener han det også. I sengen vil du også oppleve sex som vil gjøre deg virkelig svett, selv om det er midt på vinteren på en isblokk i Antarktis. Han vil ikke nøye seg med noe mindre enn en kosmisk forbindelse og fullstendig eieskap. Han vil ønske å gi deg verden og han vil gjøre alt for deg, og dette inkluderer det å si unnskyld når han vet at han har feil. Selvfølgelig vil han også ha sine teite meninger, som for eksempel at han skal ha siste ordet på alt i denne verden.

Til tross for noe dårlig oppførsel vil en Skorpion la deg få vite akkurat hvor mye han har bruk for deg, og hvor mye du er ønsket. Som hans nummer en må du passe på å ta oppgaven din alvorlig, da han hater å bli holdt for narr. I kriser vil du være den første han tyr til, og da bør du være klar med løsninger og støtte. I tillegg kan det være at han tester deg på dette, for å forsikre seg om at du klarer oppgaven. Det stemmer nok at selv om det er kjærlighet i bildet, så kan han ty til manipulasjon. For Skorpionen går det en fin linje mellom det å være god og det å være ondskapsfull, og ofte vil han ikke være i stand til å stoppe seg selv fra å tre over den. Dette er også grunnen til at han er den som er mest hatet eller rettere sagt misforstått, av alle stjernetegnene.

Den siste barrieren du må over for å vinne Skorpionens hjerte, er å få han til å introdusere deg for alle han kjenner. Så snart du ikke lenger er hans lille hemmelighet, kan du være sikker på at du er elsket.

Spør en spådame!


SKYTTEN (22. november - 21. desember)

Denne mannen ble ikke født med et pokeransikt, og dersom han har det fint sammen med deg, så vil han besvare dine handlinger og ord. Dersom han er misfornøyd vil han kun skinne en kort stund, og deretter vil du se interessen dale.

Skytten holder et hurtig tempo og beveger seg alltid mot den ultimate tilfredsstillelsen. I tillegg kan han ikke gjøre noe han ikke liker eller vil, og er veldig uavhengig og verdsetter sin frihet svært høyt. Dette er altså ikke mannen du kan holde igjen - han bli kun dersom han selv ønsker det. I tillegg er han immun mot syldsfølelse og hans sløve stil gjør han ikke til en person man umiddelbart får tiltro til. Dette betyr med andre ord at dersom din kjære er Skytte og holder seg i nærheten av deg, er det nettopp fordi han ønsker det.

På den andre siden kan det jo også hende at han bare liker å være sammen med deg, eller å ha sex med deg. I så fall kan du teste dette ved å snakke om fremtiden. Dersom han klarer å snakke om felles fremtidsplaner med deg, er det håp. Merk deg at denne mannen egentlig ikke er noe glad i å legge planer, så bare det å snakke om neste uke, eller en middag dagen etter er gode tegn. Et godt tegn er dersom han ønsker å reise sammen med deg, og dersom han i tillegg betaler for billetten din, kan du tolke han som enda mer seriøs. Dog kan du ikke være helt sikker før dere har kommet tilbake, og fortsatt holder ut med hverandre. Det å våge seg ut i verden sammen - betyr mye. Hans forpliktelse må ikke føles stor og tung, men heller som et eventyr. Dersom han oppnår denne følelsen med deg, så kan du regne deg selv som den vågehalsen han har vært på jakt etter.

På vår datingtjeneste kan du søke etter kjæreste, basert på stjernetegn!
Kommentarer til denne saken