Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg kom tilbake til krig

Paradise-Mats er sjokkert over flere av deltakerne.

(SIDE2): - Da er jeg fire uker nærmere å vinne hele greia, det føles deilig, sier Mats André Pedersen (22) som overraskende nok kom tilbake etter at han ble stemt ut for flere uker siden. Den som ble mest glad var Lene Sortevik (24) som fikk sjokk da Mats bare stakk uten å ta farvel med henne. Det ble uten tvil et gledelig gjensyn på skjermen for begge parter.

Les mer her:- Fikk sjokk da Mats dro

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Krig
Mats, som ble stemt ut for fire uker siden, trodde han skulle komme tilbake til noe mye bedre enn det han forlot. I ettertid har han skjønt at det ikke var slik i det hele tatt.

- Jeg kom jo tilbake til krigen. Selv om det var hyggelig å komme tilbake, så har det som har skjedd i kulissene vært helt sykt, sier han til Side2.

Det er særlig kranglingen og baksnakkingen av Margrethe som opprører realitydeltakeren.

- Margrethe blir jo drept fordi hun tar seg en fest og koser seg med gutta, det synes jeg er helt jævlig å se på, sier han som har fått noen sjokkartede TV-opplevelser i etterkant. Mats er ikke imponert over jentene som holder på sånn.

- Hun nyter livet der inne, det må jo være lov. Jeg får rett og slett en avsmak av å se på folkene som holder på med spillet hele tiden, sier han og sikter til flere av sine meddeltakere uten å nevne noen spesifikt.

Stor interesse
Mats har klart å holde hemmelig at han skulle komme tilbake til hotellet - han har smurt på til venner og kjente, og har fått dem til å tro at han ikke kommer inn igjen.

- De ble nok overraska nå ja, ler han.

På Facebook har det blitt opprettet på fanklubber for Mats og Petter (med over 7000 medlemmer i skrivende stund) og en egen gruppe for å få Mats tilbake på hotellet. En av gruppene som ønsker han tilbake har snaue 4000 medlemmer, men sammen med smågrupper har bartenderen mer enn 7000 fans alene på nettsamfunnet. Fansen kan nå puste lettet ut. Mats is back.

Ble reddet
Mats hadde kun én dag på seg til å overtale en av jentene til å la ham bo hos seg. Lene og Nanna ordnet biffen ved å mer eller mindre presse en gråtkvalt Karita til å ta Mats inn i varmen. Karita visste at selv om hun i bunn og grunn ønsket å beholde Alexander, så ville hun være ute i kulda.

- Jeg mener selv at jeg sa de måtte velge hvem de ville, det er kjipt for den som må ut. Jeg hadde reist hjem hvis det hadde blitt Kevin for eksempel - det hadde jeg nektet å gå med på, sier Mats.

Knoll og Tott, eller Petter og Mats, var svært glade for å se hverandre igjen, og de så fram til festen på kvelden. Men da ble det igjen krangling mellom Lene og Margrethe.

Les også:- Du er det kvalmeste menneske

Nykommer
Det ble også litt av en overraskelse for nykommer André da han sammen med William gikk igjennom kofferten til Camilla (21).

Det viste seg at hun var ekskjæresten til André - og det forholdet hadde ikke akkurat endt med en avskjedsklem. André forteller at dekkene på bilen hans ble kuttet opp, lakken ripet opp og ruter forsøkt knust.

- Eksen min var utro, så han ba vel litt om det selv også, forklarer Camilla om episoden.

«Paradise Hotel» ser du på TV3 mandag til torsdag klokken 21.30.

Reklame

Siste sjanse: Salg på Pyton-helt, Pondus og mye annet

Kommentarer til denne saken