Gå til sidens hovedinnhold

- Nordmenn er bare innavl

South Park-skaper Matt Stone disser nordmenn.

(SIDE2): I et intervju med The Guardian raser den ene halvdelen av duoen bak monstersuksessen South Park mot arrogante nordmenn. Matt Stone var nylig på besøk på våre trakter, og har dette å si om sitt inntrykk av Norge.

- Dere er alle brødre og søstre
- Fy faen, mann. Det var et rasshøl der som fortalte meg at USA burde være mer som Norge. Og jeg bare, «jeg bryr meg ikke! Det du sier angår ikke USA. Dere er fire millioner mennesker. Alle er blonde, og dere er alle brødre og søstre», håner Stone.

- Vi amerikanere kan ikke fortelle nordmenn vårt inntrykk av dem og landet deres. Hvorfor? For å være ærlig, så har vi ikke noe inntrykk. Norge er aldri på nyhetene. Jeg vet ikke hva de gjør der oppe, fortsetter han.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Begynner å bli gamle
Det vites ikke om South Park-gutta Matt Stone og Trey Parkers stadig mer tyngende alder er grunnen til dette utspillet, men Stone innrømmer at han begynner å bli kjedelig og sur av seg.

- Vi er snart 40 begge to, så vi må vel slutte snart. Da vi lagde sesong tre og fire kunne jeg sitte oppe hele natten med bare kaffe og sigaretter. Nå spiser jeg frukt og jogger, sier han.

South Park-skaperne er under kontrakt med Comedy Central frem til 2012. Og hvem vet? Kanskje dukker det opp litt Norge-hets i en av seriens kommende episoder?

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot