Gå til sidens hovedinnhold

Verdens mest sexy gifter seg

En av Hollywoods heteste ungkarer smis i hymens lenker.

(SIDE2:) Matthew McConaughey har vært knyttet til en rekke kjente kvinner, deriblant Sandra Bullock. Han er også kjent for sitt ganske heftige festliv og for å ha blitt anholdt for for mye hasjrøyking og høylydt tromming på afrikanske trommer i sitt hjem etter at naboene klaget.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Roet seg
Men den siste tiden har McConaughey roet seg, spesielt etter at han ble far for første gang i fjor. Kjæresten er den brasilianske modellen Camila Alves.

Nå skal stjernen også være klar for å gifte seg, melder InTouch Magazine.

- Han har fridd. Det var viktig for ham å vente til han følte de fungerte sammen som en familie. Bare hans nærmeste venner visste om planene, sier kilder til magasinet.

To seremonier
Alves og McConaughey har imidlertid ikke gjort noen hemmelighet av at de er forlovet. Hun har vist seg ute med en stor forlovelsesring på fingeren.

Ifølge venner av paret planlegger de en intim seremoni med familie på en strand i Brasil og en fest i Malibu der de bor for sine amerikanske venner som ikke kan reise til Sør-Amerika.

Filmstjernen har i mange år rangert blant verdens mest sexy menn og blitt kåret til den mest sexy flere ganger.

McConaughey var sist å se i filmen «Fool's Gold» med Kate Hudson og i «Tropic Thunder» der han spiller Ben Stillers gale agent.

McConaughey steppet for øvrig kjapt inn i den siste rollen da Owen Wilson ble syk og måtte trekke seg.

Reklame

Dette påskeegget er nesten for godt til å være sant

Kommentarer til denne saken