Gå til sidens hovedinnhold

I dag er hun 7 år

Maud Angelica Behn fyller år - se bilder!

(SIDE2): Skolejenta Maud Angelica begynner å bli en riktig så stor jente - sju år er en liten milepæl, da er man ikke lenger så liten.

7-åringen er det eldste barnet til Ari Behn og prinsesse Märtha Louise, og med to småsøstre i nær alder har hun litt å bryne seg på. Familien bor i Lommedalen, og Maud Angelica begynte som kjent på Steinerskolen i Bærum i fjor høst.

Se bilder av bursdagsbarnet nederst i saken!

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Hestejenter
Märtha Louise har tidligere fortalt at jentene hennes liker hennes egen favoritthobby - hest. Selv om prinsessen har ridd mindre etter at hun ble mamma og fikk stor familie, så rir hennes to eldste døtre ofte i Lommedalen.

Maud Angelica er allerede en bereist liten dame, i sitt første leveår bodde hun i New York med mamma og pappa som tok et år i storbymetropolen. Familien flyttet tilbake til Norge før hennes lillesøster Leah Isadora ble født i april 2005.

Oppkalt
Maud Angelica er kongeparets eldste barnebarn og er som kjent oppkalt etter sin tippoldemor, dronning Maud.

- Maud er et familienavn, et vakkert navn som jeg alltid har likt. Angelica dukket bare plutselig opp hos oss begge i Trondheim i fjor, sa Ari Behn da hans eldste datter kom til verden.

Bursdagsbarnet er nummer fem i arverekken til Norges trone, etter sin mor.

3212

Reklame

Topp 10 salg i langhelgen