Gå til sidens hovedinnhold

McCartney får verdenspremiere på YouTube

Onsdag klokken 13 kan du se Paul McCartneys nye video eksklusivt på YouTube.

(SIDE2): Paul McCartney har valgt en nymotens måte å vise frem sin nye sang på, når hans første sang fra hans nye album har premiere på nettsiden i morgen.

Singelen «Dance Tonight» er fra albumbet «Memory Almost Full», som slippes 4. juni i England, og 5. juni i USA. Albumet blir den første utgivelsen på det nye selskapet Starbucks' Hear Music.

Les mer her:Kaffekjede starter plateselskap

Videoen til singelen er regissert av den franske regissøren Michel Gondry, som blant annet står bak filmen «Eternal Sunshine of the Spotless Mind». Den likte McCartney så godt at han leide inn regissøren til å lage musikkvideoen også.

Også Hollywood-skjønnheten Natalie Portman er med i videoen. Portman er kjent fra filmer som «Star Wars» og «V for Vendetta», og kom i kontakt med Beatles-legenden via hans designerdatter Stella McCartney, skriver Ekstra Bladet.

- Forbindelsen til Natalie kom fra min datter Stella, som lager skinnfrie sko, som Natalie kjøper. Så jeg tenkte «Okay, jeg ringer til henne (Portman, red.) og hører bare om hun vil være med». Så jeg ringte henne og sa «Hei, det er Stellas far!», forteller Paul McCartney.

Heldigvis hadde Natalie Portman tid til overs, og sa ja til å være med i musikvideoen. Hun spiller et «futuristisk, elektronisk spøkelse» som reagerer på lyden av det mandolin-temaet som sangen er bygget på.

Resultatet kan ses på YouTube i morgen klokken 13 norsk tid (12 GMT).

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien