Gå til sidens hovedinnhold

Mediesjef går til fienden

Direktør hos Hjemmet Mortensen begynner for Aller.

Rolf Hanche-Olsen har vært en del av Hjemmet Mortensens toppledelse siden før fusjonen i 1992. Han begynte i daværende Ernst G. Mortensen i 1984.

NA24 Propaganda - landets største medienettsted

Rolf Hanche-Olsen har hatt mange ulike stillinger i HM, den siste tiden spesielt knyttet til HM Interaktiv og virksomheten i Sverige.

Spilt viktig rolle
- Rolf Hanche-Olsen har i alle disse årene spilt en viktig rolle i HMs utvikling. Jeg vil takke ham for innsatsen samtidig som jeg ønsker ham lykke til i ny jobb, sier administrerende direktør Anne Britt Berentsen i HM.

Hanche-Olsen vil i sin oppsigelsestid utføre spesialoppdrag for konsernledelsen. Han vil imidlertid fratre sine styreverv og ansvarsområder umiddelbart.

-Jeg er svært tilfreds med at Aller-gruppen, gjennom ansettelsen av Hanche-Olsen, styrker ledelsen av det norske konsernet. Vi får en erfaren, dyktig og kompetent leder med på laget videre, sier administrerende direktør Roger Hansen i Aller-gruppen.

Realisere ambisjoner
Hanche-Olsen ser nå frem til å ta tak på nye utfordringer i HMs argeste konkurrent.

- Aller-gruppen står foran mange spennende utfordringer og har mange muligheter. Jeg gleder meg til å være med på å realisere mange av de ambisjonene konsernet har, sier Rolf Hanche-Olsen.

Reklame

NÅ: Enormt salg på alt du trenger til løping