Gå til sidens hovedinnhold

Medisinsk oppfølging i yngre avdeling

Som spiller i yngre avdeling har du i 2007 muligheten til å ta kontakt med klubbens fysioterapeuter for rask behandling av skader til en svært billig pris. Fysioterapeutene har utdanning og erfaring innen idrettsmedisin med fotball som sitt spesialfelt.

Ikke noe er bedre enn å ha alle spilleklare til enhver tid, men når uhellet er ute er det greit å vite at man kan få hjelp av folk med svært god kompetanse hva idrettsskader angår. Som spiller i yngre avdeling har du i 2007 muligheten til å ta kontakt med klubbens fysioterapeuter for rask behandling til en svært billig pris. Fysioterapeutene har utdanning og erfaring innen idrettsmedisin med spesialkompetanse innen fotball. De følger opp spillere fra undersøkelse og legger et opplegg som inkluderer fornuftig retur til full aktivitet.

Behandlingsformer som benyttes er aktive behandlingsstrategier i tillegg til manipulasjon av ledd, triggerpunktbehandling med og uten nåler, treningsbehandling. drenasje, tøyninger og bløtvevsbehandling. Ved behov står også klubbens øvrige medisinske personell til disposisjon, i første instans ortoped, idrettslege og massør.

Vålerengas fysioterapeuter har solid erfaring:

Haakon Schwabe: Haakon var ferdig med sin fysioterapiutdannelse ved Høgskolen i Oslo i 1999. Han har etter dette tatt tilleggsutdanning innen Osteopati. Jobbet som fysioterapeut i Vålerenga Fotball fra 1998, og vært medisinsk ansvarlig siden 2001. Jobber i tillegg privat på Oppsal Fysikalske Institutt.

Christian Thorbjørnsen: Utdannet fysioterapeut ved høgskolen i Oslo i 2003. Fra 2001 har han vært tilknyttet det medisinske apparatet i Vålerenga fotball, med hovedvekt på yngre avdeling. I dag jobber han som fysioterapeut på norsk legesenter, i tillegg til å jobbe opp mot Vålerenga fotballs a-lag og u-gruppe.

Anette Sjong Mathisen: Studerer ved høgskolen i Oslo, og skal til høsten ut i turnustjeneste. Hun har siden 2006 vært tilknyttet juniorlaget/u-gruppa. I år var hun også med klubbens guttelag da de tok hjem pokalen i Nike-cup.

Dersom du har behov for oppfølging kan du kontakte:

Haakon, 95 95 95 39
Christian, 93 02 03 05

Oppfølging vil koste 200 kroner pr. konsultasjon.

Reklame

Her får du tak i valpekalenderen 2021