(SIDE2:) Skuespillerinnen innrømmer at hun ikke alltid forteller sannheten til magasiner for menn, skriver SplashNews.

Usanne historier
Saftige historier som hennes påståtte affære med en stripper ved navn Nikita er ikke helt sanne.

- De er gutter; de er lette å lure. Jeg forteller historier, og får dem til å spise av hånden min. Ikke alt er sant. Faktisk, så er mesteparten bare oppspinn, sier Fox om de mannlige journalistene som intervjuer henne.

Les også: - Vil ikke bevise at jeg er smart

23-åringen sier at hennes hvite løgner inkluderer historier om at hun var en stripper i tenårene, og samtidig som hun forteller magasinet US Esquire at hun er biseksuell, så innrømmer hun at hun aldri har hatt en affære med danseren Nikita.

- Jeg har aldri sagt at hun var kjæresten min, sier Transformers-stjernen.

Men kvinnen eksisterer.

Hun forteller at hun ofte får trøbbel for alle historiene hun kommer med.

Liker eldre menn
Skuespillerinnen innrømmer at hun liker eldre menn, og dater for tiden 35 år gamle Brian Austin Green. Han er kjent som David Silver fra «Beverly Hills 90210».

- Gutter i 20-årene er bortkastet tid. De har ingenting å komme med når det gjelder konversasjon; de er umodne. Jeg føler at jeg har en bedre sjanse en i 30-årene, sier Fox.

Da hun møtte Green på settet til et TV-program som 18-åring, han var 30. Fox sier hun ble tiltrukket av hans modenhet.

Hun synes den tidligere «Beverly Hills»-stjernen virket søt, rolig og harmløs.

- Jeg måtte overbevise han om at jeg var litt mer ansvarsfull og veltalende, og hadde andre ting å komme med enn å bare være en 18-åring, sier Fox.

Ny film
Hun er stjernen i filmen Jennifer's Body som kommer på kino i USA 18. september. Når den kommer på norske kinoer er foreløpig uvisst.

I filmen spiller hun heiagjenglederen som dreper, og som nyter likene til unge menn.

Manuset er skrevet av Diablo Cody, den tidligere stripperen som skrev Juno, og inkluderer et kyss med «Mamma Mia»-skuespilleren Amanda Seyfried.

- Vi kysset kanskje i fem sekunder, men i filmen varer det i rundt 60 sekunder. Et helt minutt med oss som kysser i sengen, sier Fox.