Gå til sidens hovedinnhold

– En intelligent rollemodell

Men feministen Megan Fox nekter å være snill pike.

(SIDE2): Transformersbaben Megan Fox har blitt kjent for sine friske uttalelser, og hun sier at hun håper unge jenter følger i hennes fotspor.

– Jeg elsker å være en rollemodell, men det avhenger av hvilken type man tenker på som rollemodell. Dersom det er å være noen som skal preke for barna, og si at sex før ekteskapet er galt og at banne er galt og at kvinner skal oppføre seg slik og slik, da er jeg ikke noen rollemodell, sier Megan til Sun.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden her!

– Men dersom du vil at jenter skal føle seg sterke og intelligente, og være frittalende og slåss for det de mener er rett, så er jeg den rette personen. Jeg ønsker å være den typen rollemodell, ja.

Fox, som både har uttalt at hun vil at cannabis skal legaliseres og at flere av Hollywoods gamle menn er griser, sier hun ikke vil slutte å spille på seksualiteten.

Les også: – Hun sier virkelig latterlige ting

– Jeg er ikke den typen feminist som er redd for å være sexy. Moren min lærte leksa da jeg var seks år gammel, at det ikke er vits å fortelle meg hva jeg ikke skal gjøre – for da gjør jeg det, sier Megan, uten å utdype hva ulydigheten besto i.

Reklame

Nå kommer rentehoppene - slik beholder du lav boligrente

Kommentarer til denne saken