Gå til sidens hovedinnhold

Foxy og alternativ hore

Terminatorhelt eksperimenterer med Transformers-baben Megan.

(SIDE2:) Når Thomas Dekker ikke løper rundt som John Connor i TV Norge-serien «Terminator: The Sarah Connor Chronicles», liker han å skyte filmer. På egen hånd.

Minimal involvering
Ifølge 730.no samlet han en gjeng med skuespillervenner og delte ut deler av et manus han har skrevet selv, men de involverte personene fikk minimalt med informasjon om prosjektet.

De fikk kun vite innholdet i scenene hvor de medvirker. Som om dette ikke er alternativt nok, brukte Dekker seks forskjellige kameraer, som han noen ganger holdt selv uten hjelp fra lys- og lydcrew.

Film om prostituerte
Resultatet er filmen «Whore», om unge, fattige i Hollywood som prostituerer seg for å overleve i bransjen. En slik fengende filmtittel blir et ennå større blikkfang ved at den 20 år gamle regissøren har "Megan Fox" noen centimeter fra "hore" på plakaten.

Piken har kontinuerlig toppet sexy-lister etter at hun løp fra robotene i forkledning i «Transformers».

VIDEO: PÅ FHM-FOTOSHOOT MED MEGAN FOX(ekstern lenke)

Willis i rolle
Thomas Dekker har også med sin jevnaldrende venninne Rumer Willis, datteren til Bruce og Demi Moore, pornoveteranen Ron Jeremy, som spiller en prest, samt sin «Terminator»-mamma Sarah Connor, alias bermudisk-britiske Lena Beadey.

"Whore", som bevisst skal forsøke å blande kombinere filmsjangere, har premiere i oktober.

Reklame

Sjekk ut Nettavisens eksklusive grillpakker: Den amerikanske grillpakken og den moderne grillpakken

Kommentarer til denne saken