Gå til sidens hovedinnhold

Ekstra nasty Megan Fox

- Det lukter som thai food her inne. Har dere pult?

- Jennifer er evil.

- Jeg vet.

- Nei, hun er ordentlig evil, ikke high school-evil.

De som har lest, sett eller hørt et par freidige Megan Fox-intervjuer, bør ut i fra hennes nye trailer kunne konkludere med at denne filmen er hennes tekopp.

«Transformers»-blockbusterne byr på action og snappy dialog, men skrekkomedien «Jennifer's Body» er full av banning, blod, sex og vold, med Megan i hovedrollen som den sexy skoleeleven Jennifer, som blir besatt av en demon og må spise gutter for å overleve.

23-åringen forteller Access Hollywood at manuskriptet er «et av de beste jeg noensinne har lest», noe som innebærer vittige linjer.

- Det lukter som thai food her inne. Har dere pult?

I en dramatisk scene blir Fox' karakter sulten på en jente, noe som ifølge 730.no også skjer i hennes virkelige, bifile liv

- Jeg trodde du bare drepte gutter?

- Jeg går for begge deler.

Nylig gikk Megan litt lenger da hun skulle fortelle om filmen.

- Jennifer tar hevn på menn som hun i hemmelighet har hatet hele livet. Jeg har alltid hatet gutter, så det var lett for meg å identifiserte seg med henne.

Se den nye usensurerte traileren her

«Jennifer's Body» har premiere i september, med musikk fra blant andre Little Boots, White Lies, Cobra Starship og Panic at the Disco.

To kvinner står bak filmen; Regissøren Karyn Kusama, som tidligere har gjort Girlfight med Michelle Rodrigues, og manusforfatter Diablo Cody, som vant Oscar for Juno.

Megan Fox: - Jeg er ikke akkurat stygg

Reklame

Påskeegg 2021: Dette er våre favoritter

Kommentarer til denne saken