Gå til sidens hovedinnhold

Mel Gibson med ny Mad Max

Men hvem blir landeveiens kriger?

(SIDE2): Det er 25 år siden filmverden fikk en dose av Mad Max' nære, dystre fremtid, men ryktene om en ny oppfølger har kontinuerlig dukket opp.

Få siste nytt fra Side2. no: Klikk her!

Avatar-Sam?
I 2003 ble det annonsert at regissøren av de tre forrige delene, australske George Miller, var i ferd med å starte innspillingen av det fjerde avsnittet, «Fury Road». Det ble lagt på is på grunn av finansielle problemer, men tre år senere sa Miller at han igjen hadde startet arbeidet med filmen, da uten Mel Gibson alias den originale «Mad» Max Rockatansky.

Se video: Christina Milian og nordmann inspirert av Mad Max

Prosjektet gikk i vasken, men i høst ble det hevder at innspillingen var rett rundt hjørnet, med australske Sam Worthington («Avatar», «Terminator: Salvation») som kultkarakteren og afrikanske Charlize Theron som den kvinnelige hovedrolleinnehaveren.

Frem til i dag har det skjedd lite, men ifølge 730.no har Mel Gibsons produksjonsselskap Icon Entertainment nå blitt endel av prosjektet.

Spilte inn over 400 mill.
Dog ikke med Mel som Max, ettersom del 4 etter planen finner sted like etter del 3, noe som gjør det vrient og lite troverdig med 54 år gamle Gibson som brutal ørkenhunk.

Tom Hardy (aktuell i «Inception») skal angivelig ta over Sams rolle som landeveiskrigeren, et bytte som forhåpentligvis ikke gjør Australia snurt; Skuespilleren er britisk, ikke australsk.

Mad Max-serien spilte inn over 400 millioner kroner på kino.

SE KLIPP FRA MAD MAX-FILMENE!

Her ser du blant annet Tina Turner som sexy skurk, og tre eksempler på hvordan Mad Max har blitt benyttet i reklamefilmer og musikkvideoer.

Reklame

Nå: Vi selger ut Pondus-bøkene på lager fordi vi skal flytte

Kommentarer til denne saken