Gå til sidens hovedinnhold

Seerstorm mot Synnøve Svabø

«Skandale», «uproft» og «forstyrrende».

(SIDE2): Synnøve Svabø var NRKs kommentator under lørdagens Melodi Grand Prix-finale.

Første gang
Svabø har lenge vært en del av NRKs MGP-team og hadde i år fått den prestisjetunge oppgaven med å kommentere sendingene.

Men seerne er ikke spesielt fornøyd med Svabøs innsats som MGP-kommentator.

- Hun fremstod som et forstyrrende element med platte kommentarer og mye «surr» Da var det greit å slå over på svensk tv og følge sendingen der, skriver en Side2-leser.

- Mistet stemningen
- Nå er det jo slik at de aller fleste som ser på kan engelsk, så hvorfor måtte Svabø sitte å kommentere oppå. De mistet jo også totalt stemningen i salen med alle som skulle uttale seg, skriver en annen.

Det har blitt opprettet hele 42 Facebook-grupper i protest mot Svabøs MGP-kommentering.

Mange lesere kommenterte også i livebloggen vår.

- Respektløst pjatt
- Makan til vrøvl i timesvis! Respektløst pjatt mens seerne prøvde å få med seg hva som skjedde i finalen, tordner «Arild».

Kommunikasjonsdirektør Sigurd Sandvin i NRK sier til Dagbladet.no at det er publikum som må få avgjøre hvem som kommenterer sendingene.

- Mange ting skal evalueres nå framover, og dette er en av de tingene. Slikt vurderer vi alltid i ettertid, sier Sandvin til avisen.

Håper det blir siste gang Svabø komenterer MGP.Skravle og sladre får hun gjøre i syklubben sin.Må jo nesten lese på leppene hva som bli sagt av poengoppleserne.

«Vi drit om ho Svabø har putta nån svette tennissåkka i bh-en»
På hennes egen blogg får hun også gjennomgå for kommenteringen:

«Fy FAEN! Her ble det SVT 1. Der det var 2 kommentatorer men de snakket 5z mindre enn synnøve! Håper det er siste gang vi hører henne på MGP!»

«herregud, synnøve ødela hele programmet, INGEN BRYR SEG OM KJOLEN DIN OG JENS STOLTENBERG.»

«Det som kunnet vært en fin sending er totalt ødelagt av kjeften til Synnøve Svabø!»

«54 finalen og den kjipeste poenggivingen å høre på noen sinne, som er noe av det mest spennende i hele finalen¿ p.g.a Synnøve Svabø»

«Vi drit i om ho svabø har putta nån svette tennissåkka inn i bh-en eller om ho har skjette ut dassn eller om ho vise ræva te hele den nårske befålkniga. kan ho ikke slutte me di prate pillan såm ho tyderlivis må gå på.»

«All edder og galle er allerede sagt. Hvordan Svabø har oppført seg i kveld, og ødelagt et fantastisk tv-øyeblikk ved å gjøre seg selv viktigere enn Alexsander Rybak er respektløst og ikke minst uprofesjonelt.Hva har du tenkt til å gjøre med dette, Bjerkaas?»

«Svabø vært helt forferdelig og vanvittig irriterende. Vanskelig å forstå at et voksent kvinnemenneske kan tillate seg å lire av seg så mange smålige kommentarer på direkten. Utrolig umodent og uprofesjonelt. Det gir en flau smak i munnen å tenke på at Noreges kommentator hadde behov for å latterliggjøre stort sett alle andre lands deltakere. Hva er poenget med å gi denne jobben til noen som overhode ikke er interessert i musikken, ikke har noe å komme med ut over ondsinnet sladder, og som ikke har vett nok til å holde spenningen oppe fremfor å døyve sin egen spenning. Tragisk (desverre ikke komisk).«

Siste fra Side2.no: Gå til forsiden her!

Reklame

Har vært utsolgt i 14 år: Nå er den endelig på lager igjen

Kommentarer til denne saken