Gå til sidens hovedinnhold

Maria og Metallgutta videre

Maria Haukaas Storeng og «Keep Of Kalessin» sikret seg de to første plassene til finalen

(SIDE2): De to første MGP-finalistene er klare og to heldige vinnere er kåret - enn så lenge.

Siste nytt fra Side2, besøk forsiden akkurat nå!

- Jeg er helt kvalm, utbrøt Maria da resultatet ble opplest. Men så la hun til:

- Jeg er også kjempeglad!

Men var alle enige i resultatet?
Sjekk Side2-lesernes dom her:
Lesernes dom over MGP

Metalband videre
Metalbandet «Keep Of Kalessin» fremførte sin låt «Dragontower» og høstet stor applaus fra salen da de gikk av scenen. Også de tok seieren med stor glede:

- Jeg er også utrolig glad! Det er helt utrolig, tusen takk! sa vokalisten da finaleplass nummer to var i boks.

De var delfinalens eneste bidrag i sjangeren svartmetall, og også det eneste bandet. Trønderne albumdebuterte i 1997 og kveldens fremføring var en fantasyinspirert låt.

Metallfolket hadde samlet seg om sin favoritt i god tid før programmet, og Facebook-gruppa «Stem på Keep of Kalessin i MGP 2010!» hadde allerede fått 2500 medlemmer tidligere fredag. I tillegg har gruppa flere tusen fans på andre Facebook-grupper.

LES OGSÅ: Kan de Facebook-kuppe Grand Prix?

Fortsatt håp
For to av deltakerne som ikke gikk videre denne runden er ikke kampen tapt riktig ennå. Bjørn Johan Muri og Gaute Ormåsen får fortsatt kjempe om finaleplass når Melodi Grand Prix-kvalifiseringen kjører en ekstrarunde, «Sistesjansen», der utstemte deltakere skal prøve å vinne tv-seernes gunst en gang til.

Neste deltakere ut
Neste fredag er det ny runde med deltakere, denne gangen går delfinalen av stabelen i Bodø. Deltakerne som da skal konkurrere om finaleplass er Venke Knutson, Skanksters, Tomine Harket, Maria Arredondo, Heine Totland, Alexander Stenerud og Hanne Haugsand. En like stjernespekket liste som i første runde, med andre ord.

Reklame

NÅ: Tilbud på alle produkter fra Dewalt

Kommentarer til denne saken