RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Feigt og unnvikende av Håndballforbundet

SENDTE BREV: Thea Andresen har sendt brev til håndballpresidenten for å få ham til å la henne spille for laget hun har spilt for de siste seks årene.
SENDTE BREV: Thea Andresen har sendt brev til håndballpresidenten for å få ham til å la henne spille for laget hun har spilt for de siste seks årene. (Privat)
Sist oppdatert:
Hvor er håndballpresident Karl-Arne Johannessen?

NETTAVISEN MENER: Når ledere nekter å svare, er det som regel fordi de har en dårlig sak. Nå må håndballpresident Karl-Arne Johannessen komme på banen i saken om Thea (12) som nektes å spille på laget sitt.

Nettavisen har i flere saker fortalt om den ivrige håndballspilleen Thea Andresen, som i praksis er kastet ut av laget sitt fordi Håndballforbundet bare ser på alder - og nekte henne å spille mot jenter på hennes eget nivå.

Mandag sendte hun et brev til håndballpresidenten, og det er hjerteskjærende lesning for dem som har fått sympati for den unge håndballspilleren.

Du kan lese brevet her: - «Jeg har ikke gjort noe galt, jeg vil bare spille håndball».

Saken har opprørt tusenvis av lesere - ikke bare i Nettavisen, men også i lokalavisen der hun bor - og TV 2.

Men hva håndballpresident Karl-Arne Johannessen svarer, er vanskelig å si. Han har i flere døgn gjemt hodet i sanden - og svarer ikke på spørsmål.

Om Thea får svar, er derfor uvisst.

Nettavisen mener at når maktmennesker unndrar seg å svare, så bør de tenke igjennom hvorfor de har en dårlig sak - og hva de vil gjøre med den. Å nekte å svare fremstår lett som feigt og unnvikende, og det er vel ikke tilfelle?

Mer om Thea-saken:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere