RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Bjørn Inge Pettersen

100 SEK = 100 NOK - kan snart koste 110 NOK

 

15.09.2015 - Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere på kursen for svenske kroner mot norske kroner (SEK/NOK).

I dag, tirsdag formiddag den 15. September 2015, så koster 100 svenske kroner 99,71 norske kroner, og vi må nå altså betale cirka 100 norske kroner for 100 svenske kroner.

Saken fortsetter nedenfor...

 

Vi skrev i en tidligere analyse av SEK/NOK at det ble utløst et kraftig teknisk kjøpssignal da kursen for SEK/NOK brøt opp i gjennom 97,00-nivået.

Kursen for svenske kroner mot norske kroner har siden 2001, og frem til i dag (jf. diagram nedenfor som viser historisk utvikling for kursen til SEK/NOK) stort sett svingt mellom 79,00-97,00.

 

Det ble altså utløst et kraftig teknisk kjøpssignal for SEK/NOK da kursen nylig brøt opp i gjennom det viktige tekniske motstandsnivået ved 97,00.

Det er nå lite teknisk motstand videre oppover for kursen for SEK/NOK, og vi gjentar i dag hos Aksjeanalyser.com at vi ser kursen for SEK/NOK stige opp mot 107,00-110,00 på 1-2 års sikt, og gjerne tidligere også.

Les gjerne vår analyse av SEK/NOK fra den 31. August 2015 her: "Snart kan 100 SEK koste 110 NOK".

Du kan følge utvikingen for ulike valutakurser hos IG her...

For å se flere analyser m.m. besøk gjerne Aksjeanalyser.com, og hvor vi også tilbyr helt gratis og uforpliktende prøvemedlemskap hos Aksjeanalyser.com frem til 01. Januar 2016.

Diagram over utviklingen for kursen til SEK/NOK:


 

Kilde Chart: vikingen.se


Disclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Våre analyser på Aksjeanalyser.com er basert på teknisk analyse, og vi har hverken anledning til (krever egen konsesjon for investeringsrådgivning) eller mulighet for å gi personlige råd om aksjeinvesteringer til enkeltinvestorer.

Vi har mange tusen lesere av våre analyser hver måned, og ville således heller ikke hatt noen mulighet for å følge opp alle disse på personlig basis, og gi personlige anbefalinger om hva den enkelte investor bør gjøre av investeringer.

Våre analyser, som altså baserer seg på teknisk analyse, må kun ses på som investeringsideer, og ikke noe mer enn det. Hver enkelt investor må selv skaffe seg den nødvendige innsikt og forståelse for børs og finansmarkedene generelt, og de enkeltaksjer man selv velger å investere i, og gjerne få råd fra sin investeringsrådgiver eller megler annet sted før man gjør sine aksjeinvesteringer.

Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com