RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Bjørn Inge Pettersen

5.000 kr i denne aksjen for 3 år siden ville gjort deg til millionær i dag

 

27.10.2015 - I går hadde vi igjen på Aksjeanalyser.com en positiv analyse av det svenske biometri-selskapet Fingerprint Cards AB.

Vi hadde første gang en positiv analyse av Fingerprint Cards AB på Aksjeanalyser.com den 26. September 2015, altså for cirka en måned siden, og som du kan lese her...

Aksjekursen for Fingerprint Cards AB var den gang i SEK 295,00, og i dag steg aksjen kraftig videre og endte opp hele 28,33 prosent til SEK 530,00.

Aksjen har da steget med vanvittige 76 prosent på bare en måned siden vår første positive analyse av aksjen den 26. September 2015.

Den kraftige oppgangen for Fingerprint Cards-aksjen i dag på hele 28,33 prosent til SEK 530,00 skjedde også på svært høyt volum. Faktisk så var omsetningen i Fingerprint Cards-aksjen på Stockholmsbörsen i dag større enn all omsetning på hele Oslo Børs til sammen i dag.

Fingerprint Cards-aksjen har nå steget med utrolige 1740 prosent siden slutten av Januar 2015, altså på bare cirka 9 måneder. Går vi enda litt lenger tilbake til da aksjen nådde en bunn ved SEK 2,55 den 11. Juli 2012 (jf. diagram nederst i saken her), ja så har aksjen steget med vanvittige 20.684 prosent!

Det betyr at om du hadde kjøpt aksjer for 5.000 kroner i Fingerprint Cards AB da aksjekursen var i SEK 2,55 den 11. Juli 2012, ja så hadde disse aksjene i dag hatt en verdi på hele 1.039.216 kroner med dagens aksjekurs på SEK 530,00.

Her kunne man altså blitt millionær i løpet av bare litt over 3 år, og med en investering på kun 5.000 kroner i denne aksjen sommeren 2012.

Saken fortsetter nedenfor...

 

Det ble omsatt aksjer i Fingerprint Cards AB i dag på Stockholmsbörsen for vanvittige 4,53 milliarder svenske kroner, mens omsetningen på hele Oslo Børs i dag var på 3,87 milliarder norske kroner.

Børsverdien av Fingerprint Cards AB er etter den kraftige oppgangen for aksjen i dag kommet opp i 32,9 milliarder svenske kroner. Da vi hadde vår første positive analyse av aksjen for en måned siden da aksjen var i SEK 295,00 så var børsverdien til selskapet på 18,3 milliarder svenske kroner. Børsverdien til selskapet har altså økt med hele 14,6 milliarder svenske kroner, og det i løpet av bare en måned.

 
Etter dagens voldsomme oppgang for Fingerprint Cards-aksjen på hele 28,33 prosent til SEK 530,00. Ja så bør vårt opprinnelige kursmål for aksjen vi hadde i vår første analyse av selskapet den 26. September 2015 ved SEK 600,00 være innen rekkevidde i løpet av kort tid.

Slik vi skrev om i vår oppdaterte analyse av Fingerprint Cards-aksjen i går så ser vi nå et potensiale for aksjen helt opp mot SEK 800,00, og som du kan lese her...

Vi hos Aksjeanalyser.com ser altså fortsatt et bra potensiale for Fingerprint Cards-aksjen på gjerne 50 prosent opp fra dagens kursnivå. Med det momentumet som er i aksjen nå så endrer vi imidlertid tidshorisonten på dette kursmålet ned fra tidligere 6-12 måneders sikt, og til nå 3-6 måneders sikt.

Du kan følge utviklingen for Fingerprint-aksjen hos IG her... [sponset lenke]

Les gjerne også analyse av viktige børsindekser i dag hos IG: "Levels to watch - FTSE, DAX and Dow" [sponset lenke]

Du kan se diagram over utviklingen for Fingerprint-aksjen nederst i saken her...

Annonse (Nidelv International ASA):

 

Diagram over utviklingen for Fingerprint Cards-aksjen:


 

Kilde Chart: vikingen.se


Disclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Våre analyser på Aksjeanalyser.com er basert på teknisk analyse, og vi har hverken anledning til (krever egen konsesjon for investeringsrådgivning) eller mulighet for å gi personlige råd om aksjeinvesteringer til enkeltinvestorer.

Vi har mange tusen lesere av våre analyser hver måned, og ville således heller ikke hatt noen mulighet for å følge opp alle disse på personlig basis, og gi personlige anbefalinger om hva den enkelte investor bør gjøre av investeringer.

Våre analyser, som altså baserer seg på teknisk analyse, må kun ses på som investeringsideer, og ikke noe mer enn det. Hver enkelt investor må selv skaffe seg den nødvendige innsikt og forståelse for børs og finansmarkedene generelt, og de enkeltaksjer man selv velger å investere i, og gjerne få råd fra sin investeringsrådgiver eller megler annet sted før man gjør sine aksjeinvesteringer.

Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com