*Nettavisen* Nyheter.

Aksje stiger kraftig - kan firedoble seg

Klikk på bildet for å forstørre.

 


11.09.2015 - Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere på Thin Film Electronics (Ticker: THIN), og som stiger kraftig på Oslo Børs fredag.

Thin Film Electronics er fredag formiddag kraftig opp på Oslo Børs, og er i skrivende opp 13,50 prosent til 3,11 kroner.

Aksjen har falt betydelig de seneste månedene, men nå vender aksjen oppover igjen etter å ha vært nede og testet støttenivået ved nedre trendlinje i den langsiktige stigende trenden, rundt 2,50 kroner.

Det er lite teknisk motstand for videre oppgang for Thin Film-aksjen nå før opp mot 4,00 kroner, og som også er vårt kortsiktige (3-6 måneder) kursmål for aksjen. Vi ser altså en oppside for Thin Film-aksjen på nærmere 30 prosent opp fra dagens kursnivå på 3-6 måneders sikt.

Dersom aksjen ikke bryter ut av den langsiktige stigende trenden som startet i 2009, ja så har aksjen et betydelig potensiale på 2-3 års sikt innenfor denne stigende trenden.

I henhold til denne langsiktige stigende trenden som aksjen beveger seg innenfor så indikeres at aksjen kan ha potensiale til å stige helt opp mot 14,00 kroner på 2-3 års sikt.

Saken fortsetter nedenfor...

Klikk på bildet for å forstørre.

 


Det kan gjerne virke voldsomt at aksjen skal kunne stige fra dagens nivå rundt 3,11 kroner, og helt opp til 14,00 kroner på 2-3 års sikt, men Thin Film-aksjen er en volatil aksjen som svinger kraftig.

Aksjen steg fra bunnen i April 2009 da aksjen lavest var rundt 30 øre, helt opp til en topp rundt 8,00 kroner i Februar 2015. Thin Film-aksjen løftet seg altså da i denne perioden med hele 2.566 prosent.

Klikk på bildet for å forstørre.

 

Nå mener vi hos

Aksjeanalyser.com

altså at aksjen kan ha potensiale til å stige fra dagens kurs rundt 3,11 kroner, og opp til gjerne 14,00 kroner på 2-3 års sikt, i henhold til den langsiktige stigende trenden. Dette tilsvarer da i så fall en oppgang på cirka 350 prosent opp fra dagens nivå, og hvis aksjen stiger opp til 14,00 kroner på 2-3 års sikt. I henhold til den langsiktige stigende trenden så har altså Thin Film-aksjen potensiale til å kunne mer enn firedoble seg på 2-3 års sikt.

Vi hos Aksjeanalyser.com har også tidligere vært ute med positive analyser av Thin Film-aksjen, og da kursen var på høyere nivå enn den er i dag. Til tross for at aksjen har falt betydelig nå de seneste månedene, ja så mener vi fortsatt at aksjen kan ha et betydelig potensiale på 2-3 års sikt innenfor den langsiktige stigende trenden.

Vi er altså positive til Thin Film-aksjen hos Aksjeanalyser.com nå både på kort og lang sikt, og vi ser et kortsiktig (3-6 måneder) potensiale for aksjen opp mot 4,00 kroner, mens vi ser et potensiale for aksjen opp mot 14,00 kroner på 2-3 års sikt.

Du kan følge aksjekursen til Thin Film Electronics hos IG her...

For å se flere analyser m.m. besøk gjerne Aksjeanalyser.com, og hvor vi også tilbyr helt gratis og uforpliktende prøvemedlemskap hos Aksjeanalyser.com frem til 01. Januar 2016.

Klikk på bildet for å forstørre.

 


Kilde Chart:

vikingen.se


Disclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Våre analyser på Aksjeanalyser.com er basert på teknisk analyse, og vi har hverken anledning til (krever egen konsesjon for investeringsrådgivning) eller mulighet for å gi personlige råd om aksjeinvesteringer til enkeltinvestorer.

Vi har mange tusen lesere av våre analyser hver måned, og ville således heller ikke hatt noen mulighet for å følge opp alle disse på personlig basis, og gi personlige anbefalinger om hva den enkelte investor bør gjøre av investeringer.

Våre analyser, som altså baserer seg på teknisk analyse, må kun ses på som investeringsideer, og ikke noe mer enn det. Hver enkelt investor må selv skaffe seg den nødvendige innsikt og forståelse for børs og finansmarkedene generelt, og de enkeltaksjer man selv velger å investere i, og gjerne få råd fra sin investeringsrådgiver eller megler annet sted før man gjør sine aksjeinvesteringer.

Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.